Varastossa

Suomi - Tripsteri

Paula Kultanen Ribas, Siru Valleala

35,00 
ISBN

9789523735606

Kirjailija

Paula Kultanen Ribas, Siru Valleala

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Flexo-kansi

Julkaisukuukausi

toukokuu 2023

Sivumäärä

400

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tripsterin Suomi-opas vie sinut tien päälle ympäri kauniin Suomen ja päiväretkille kyliin ja kaupunkeihin!

Unohtumattomien elämysten Suomi!

Tripsterin Suomi-opas vie sinut tien päälle ympäri kauniin Suomen ja päiväretkille kyliin ja kaupunkeihin! Toimittajiemme testaamat roadtripit johdattavat maamme kuvauksellisimpiin maisemapaikkoihin, saaristoon, tuntureille, järvien rannoille ja torikahveille sekä kiinnostavimpiin näyttelyihin, uimaan, hiihtämään, melomaan ja leikkimään. Voit valita kulkuneuvosi vapaasti: annamme vinkit niin juna-, bussi-, lossi- kuin auto- ja pyöräreitteihinkin.

Tripsterin Suomi-oppaasta löydät maistuvimmat kasvisravintolat, karaokebaarit ja rennot korttelikuppilat, parhaat paahtimot ja panimot, hauskimmat leikki- ja huvipuistot, upeimmat katutaideteokset ja runsain mitoin shoppailuvinkkejä artesaanipuodeista kirppiksiin ja museokaupoista kauppahalleihin.

Listaamme maan viihtyisimmät majoituspaikat sekä eriskummallisimmat nähtävyydet – Suomen luonnon pyhiä paikkoja unohtamatta.Tarinalliset osuudet kurkkivat syvään suomalaisuuteen ja alueiden kiehtovaan historiaan, ja mukana on myös paikallisten omia kertomuksia ja vinkkilistoja synnyinsijoiltaan. Monipuolisempaa Suomi-opasta ei ole!

Kirjan ovat kirjoittaneet pitkän linjan matkaopaskirjailijat Siru Valleala ja Paula Kultanen Ribas apunaan Tripsterin matkatoimittajat.