Varastossa

Suuri lego-palikkakirja - Rakenna oma kaupunki

Joachim Klang

35,00 
ISBN

9789523214729

Kirjailija

Joachim Klang

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2017

Sivumäärä

399

Paino 990 g
Mitat 219 × 180 × 25 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Lähes jokaisen lapsen huoneessa on kokoelma LEGO©- rakennuspalikoita. Värikkäät rakennuspalikat kiehtovat myös monia aikuisia, joista on vain mukavaa, jos heidän lapsensa matkivat heitä yrittäessään rakentaa jotakin.

Mutta kun on aika laittaa rakennuspalikat takaisin laatikkoon, jotakin tavallisesti puuttuu. Kyse on hyvistä ideoista, joita LEGO©-asiantuntijat Joachim Klang ja Oliver Albrecht tarjoavat tässä kirjassa runsain mitoin. Klang ja Albrecht opastavat lukijaa rakentamaan LEGO©-rakennuspalikoista kokonaisen uuden maailman.

Tämä kirja sisältää täydelliset ohjeet autojen, helikoptereiden, sähköjunien ja muiden pienten esineiden rakentamiseen tavallisista LEGO©-rakennuspalikoista. Lisäksi kirjaopastaa, miten rakennetaan kokonainen kaupunki tavarataloineen ja rautatieasemineen – tarvitaan vain hieman mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä. Kunnianhimoisimmat voivat testata taitojaan myös vaativammilla malleilla. Helppotajuiset vaiheittaiset ohjeet ja selkeät osaluettelot auttavat herättämään henkiin koko kaupungin puineen, rakennuksineen ja kulkuneuvoineen.

LEGO-rakennuspalikat ovat viihdyttäneet meitä josukupolvien ajan. Tämä kirja on tarkoitettu iästä riippumatta kaikille, joita nämä monikäyttöiset rakennuspalikat kiehtovat. LEGO-rakennuspalikoita löytyy lähestulkoon kaikista perheistä ja niitä voi käyttää uudelleen kirjan vinkkien avulla ja loihtia upeita rakennelmia.