Varasto loppu

Suuri Pelikirja - MegaGames

Aleksandr Manzos

25,00 
ISBN

9789523730700

Kirjailija

Aleksandr Manzos

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

syyskuu 2020

Sivumäärä

304

Paino 1510 g
Mitat 257 × 218 × 30 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Suuri pelikirja on ykköskirja kaikille nuorille pelaajille. Toista näin laajaa pelikirjaa ei ole!

Suuri pelikirja käy läpi tietokone- ja konsolipelien tärkeimmät tapaukset. Mukana on sekä isoimmat hitit että erikoisimmat indiepelit. Esports käydään läpi isosti keskeisistä kilpapeleistä ja pelaajista alkaen.

Kirjan peleissä on kaikkea: hikistä toimintaa, liikuttavia tarinoita ja kunnianhimoista rakentelua. Peliesittelyjen lomassa puidaan niin pelien fanikulttuureja kuin tunnetuimpia tekijöitä. Kirjan jälkeen näet pelimaailman aivan uusin silmin.

Kirja on näyttävästi värikuvitettu ja hauska jo pelkästään selailla. Tekstit ovat helppolukuisia, mutta täynnä kiinnostavaa tietoa. Aloittelijat saavat lukuisia pelisuosituksia. Edistyneille on tarjolla kehitystyön taustoja ja pelisuunnittelun saloja.

Kirjasta löydät muun muassa: • Suursuosikit Minecraftista Pokemoniin • Isoimmat indiet Stardew Valleysta Undertaleen • Energisimmät esportsit Dotasta Fortniteen • Mahtavat mobiilipelit Clash of Clansista The Roomiin • Esittelyjä huippupelaajista ja pelistudioista • Pelimaailman taustaa fanikulttuureista erikoislaitteisiin

Suuri pelikirja on aarreaitta, jossa on jokaiselle jotakin. Se on paras mahdollinen lahja nuorelle peli-intoilijalle!

Aleksandr Manzos on kirjoittanut peleistä yli kymmenen vuoden ajan. Häneltä on julkaistu aiemmin kolme peliaiheista kirjaa.