Varastossa

Suuri retkeilyvinkkikirja - Reppuretki

Olli Järvenkylä

38,00 
ISBN

9789523735644

Kirjailija

Olli Järvenkylä

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Flexo-kansi

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2023

Sivumäärä

464

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Suuri retkeilyvinkkikirja tarjoaa satoja hyödyllisiä ja hyväksi havaittuja vinkkejä ja niksejä retkeilyyn sekä luonnossa liikkumiseen.

Suuri retkeilyvinkkikirja – yli 500 vinkkiä ja niksiä!

Suuri retkeilyvinkkikirja tarjoaa satoja hyödyllisiä ja hyväksi havaittuja vinkkejä ja niksejä retkeilyyn sekä luonnossa liikkumiseen. Kirjan monipuolisesta sisällöstä hyötyvät niin aloittelevat päiväretkeilijät kuin vaellukselle suuntaavat konkarit.

Retkeilevä yhteisö on päässyt mukaan kirjan tekoon. Kirjaan on kerätty vinkkejä retkeilijöiltä autiotuvissa, nuotiopaikoilla, erämessuilla ja partion suurleirillä. Kokeneemmat retkeilijät ja alan ammattilaiset jakavat kirjassa omat mainiot niksinsä ja neuvonsa.

Kirja sisältää isoja ja pieniä yksityiskohtaisia vinkkejä retkeilyn eri osa-alueilta. Kuinka liikun maastossa turvallisesti eri vuodenaikoina, miten yöpyminen onnistuu eri välineillä ja kuinka tulet tehdään. Kirjassa paneudutaan mm. retkeilyturvallisuuteen, esitellään erilaisia retkeilyvälineitä ja neuvotaan retkellä kokkailussa.

Retkeilevät ja seikkailevat naiset jakavat kirjassa monipuolisesti omia kokemuksiaan ja vinkkejään. Vinkkejä annetaan myös luonnossa fiilistelyyn ja sieltä saataviin hyvinvointivaikutuksiin.

Retkeilyvinkkien lisäksi kirjassa esitellään erilaisia retkikohteita kansallispuistoista valtion retkeilyalueisiin ja muihin kiinnostaviin luontokohteisiin.

Suuren retkeilyvinkkikirjan toimittanut Olli Järvenkylä on pitkän linjan eräopas ja retkeilytoimittaja, jolla on vuosikymmenten kokemus retkeilystä saaristosta pohjoisen perukoille.