Varastossa

Tahtoisin sinun tietävän - Minun tarinani - Täytä ja säilytä läheisille

Kati Jaakonen, Maiju Hannolin

25,00 
ISBN

9789523734296

Kirjailija

Kati Jaakonen, Maiju Hannolin

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

toukokuu 2022

Sivumäärä

128

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Täytetty kirja on ainutlaatuinen muistoesine ja ohjekirja perillisille.

Millaisen tarinan sinä kirjoittaisit loppuelämäksesi, jos saisit päättää? Kaikki läheiset eivät ole välttämättä perillä omista toiveistasi tai mielenkiinnon kohteistasi. Elämän loppuvaiheessa oloa voi helpottaa, kun elämässä on asioita jotka ovat terveenäkin ilahduttaneet. Toisaalta läheiset ovat tämän kirjan myötä tietoisia myös niistä asioita, jotka ovat tuntuneet ahdistavilta, ja osaavat niitä välttää.

Kirjassa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille. Täydennä niitä matkan varrella, jotta ne pysyvät mahdollisimman totuudenmukaisina. Kirjasta löydät täytettävien kohtien lisäksi neuvoja
lakiasioista, kuten hoitotahdosta, hoivatahdosta, edunvalvontavaltuutuksesta ja testamentista. Kirjasta löydät ajatuksia myös kodin siivoukseen ja turhan tavaran karsimiseen, jotta elämä voisi olla hyvää ja stressitöntä ja kuoleman kohdatessa läheisille jäisi mahdollisimman vähän siivottavaa.

Olemme saaneet materiaalia kirjaan myös hyvästä kuolemasta, sillä jokaisella on loppuajasta varmasti myös omat pelkonsa. Oletko ehkä joskus pohtinut millaiset hautajaiset haluaisit? Kenet kutsuisit vieraaksi, millaista musiikkia toivoisit, minne haluaisit viimeisen leposijasi tai ehkä haluaisit vielä kertoa terveisiä jollekin?