Paikanvaraus
Tulossa

Unelmien elämä - Kyllä onnistuu!

Jaana Hautala

35,00 
ISBN

9789523218826

Kirjailija

Jaana Hautala

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

syyskuu 2019

Sivumäärä

256

Esittely

Kirjan pääteema on uskomukset ja mielen voima onnellisen ja hyvinvoivan elämän takana.

Harva on pysähtynyt ajattelemaan kuinka ison osan ihmisenä olemista uskomukset määrittelevät, vaikka jokainen luomme koko ajan maailmaamme omilla käsityksillämme ja uskomuksillamme.

Uskomuksemme koskevat niin ympäristöämme, käyttäytymistämme, taitojamme kuin meitä itseämme. Kun ajatusten vankilasta, rajoittavista uskomuksista ja käsityksistä pääsee eroon, tulee mahdollisuus valita, millaisella ajattelulla haluaa elämäänsä
elää.

Kirja on kohdistettu +- 50 vuotiaille, jotka elävät usein elämänsä uutta vaihetta. Liian usein kuitenkin oma mieli ja uskomukset huomaamatta asettavat esteitä unelmien ja onnellisuuden saavuttamiseen. Kirjan tavoitteena on tarinoiden, tutkitun tiedon sekä harjoitusten myötä tuoda esille, miten uskomuksiin olisi hyvä suhtautua, jotta unelmaelämä on mahdollista. Kirjan sisältö perustuu konkreettisiin onnistumistarinoihin, omiin kokemuksiin ja tieteellisiin tutkimuksiin. Tapausesimerkit auttavat ymmärtämään uskomuksia paremmin. Kirja harjoituksineen rohkaisee ajattele-maan uudella tavalla, haastamaan itseään, ja etsimään mahdollisuusajattelua: ”Kyllä voin”.

Jaana Hautalan kiinnostus mielen voimaan yhteyteen alkoi jo 1980-luvun loppupuolella. Myöhemmin systemaattinen opiskelu mielen vaikutuksesta niin terveyteen, onnellisuuteen kuin huippusuoritukseen vahvistui 2000-luvulla. Tulosten myöstä syntyi vahva halu auttaa erilaisia ihmisiä ja tiimejä valmentaen mielen voimaa. Jaana on opiskellut jatkuvasti lisää mielen vaikutuksesta niin Suomessa kuin ulkomailla yhdistäen siihen uusimman neurotieteen. Jaana on myös itse 50 vuotiaana omien kriisien jälkeen, löytänyt oman unelmaelämän sekä merkityksellisyyden rakentamalla uuden uskomusjärjestelmän itselleen.