Tulossa

Villahullu - Neuleohjeita 2

Heli Nikula

38,00 
ISBN

9789523736313

Kirjailija

Heli Nikula

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2023

Sivumäärä

250

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Lisää Villahullun supersuosittuja islantilaistyylisiä neuleohjeita!

Villahullun esikoiskirja julkaistiin elokuussa 2022 ja se saavutti välittömästi suuren suosion. Toinen painos piti laittaa tuotantoon ennakkotilausten määrän takia, ennen kuin kirja oli edes ilmestynyt. Kirjan käännösoikeuksia on myyty ulkomaille, myös Islanti halusi ostaa oikeudet.

Nyt ohjeita on saatavilla lisää kokonaisen kirjallisen verran. Malleissa on jälleen tunnistettavissa Villahullun moderni sekä pelkistetty tyyli. Mukana on runsaampiakin kuvioita. Tässä kirjassa, kuten edellisessä, neulotaan kaikki mallit alhaalta ylös ja ohjeet ovat selkokielellä kirjoitettu. Kirjan visuaalisesta ilmeestäkään ei ole tingitty, inspiroivia kuvia on runsaasti.

Villahullun Neuleohjeita 2- kirjasta löytyvät mm. jo seuraavat Instagramissakin tutuksi tulleet mallit: Elvaneule, Palatsineule, Palatsineule Lite, Huppuneule, Katajaneule, Tivolineule, Graffineule, Alppineule, Tinkaneule, Rautuneule, Rautuneule Lite, Ukkoneule, Laavaneule, Sumuneule Lite sekä muita villapaitaohjeita.

Lisäksi kirjassa on ohjeita asusteille, kuten mm. Halopipo, Uuttuhuppu, Graffisukat- ja tumput, huovutetut Alppitumput sekä Palatsitumput.

Heli Nikulan julkaisemia neulemalleja sekä askeettista mökkielämää pääset ihastelemaan hänen Instagramtilillään @villahullu. Tilin seuraajamäärä lähentelee jo sataa tuhatta.

Villahullun islantilaistyylisiä neulemalleja neulotaan ympäri maailman, niissä on tervetullut tuulahdus moderniutta.