Vladimir Putin - Koko tarina - Suomi & Venäjä

Arvo Tuominen

38,00 
ISBN

9789523218635

Kirjailija

Arvo Tuominen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

syyskuu 2019

Sivumäärä

300

Paino 660 g
Mitat 217 × 157 × 26 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Mikä mies on Vladimir Putin, joka tuli kuin tyhjästä ja heitti Venäjän saman tien judokan ottein kansainvälisen politiikan keskiöön?

Arvo Tuominen kuvaa kirjassaan kovanyrkkisen kamppailu-urheilijan luokkaretkeä Leningradin sivukujilta vakoilun vainoharhaisen maailman kautta Kremlin kullattuihin saleihin. Kirja ei kuitenkaan ole vain tarina päähenkilö Vladimir Putinista, sillä siinä kuvataan se Neuvostoliitto johon hän syntyi ja muokkasi hänet, sekä Venäjä, jota hän pyrkii hallitsemaan. Kirja paljastaa millainen todellinen Putin on ja miksi Venäjä on sellainen kuin on.

Kirja valottaa laajasti myös Putinin lämmintä Suomisuhdetta, sillä hän tuntee henkilökohtaisesti Suomen ja suomalaiset paremmin kuin yksikään Venäjän aiempi johtaja.
Tuominen vertailee myös hyvin mielenkiintoisella tavalla Kekkosta ja Putinia sekä lähestyy salaperäistä kohdetta muutenkin yllättävistä näkökulmista.

Runsaasti kuvitettu ja kaikenkattava teos etenee kuin elokuva kohtauksesta toiseen valottaen mm. geopoliittisia yhteentörmäyksiä, Putinin pyrkimyksiä, uskon asioita ja vakoilijoiden ammattitauteja. Arvo Tuominen on tullut rajan molemmin puolin tunnetuksi Suomen ja Venäjän yhteistä historiaa käsittelevistä
dokumenttielokuvista ja kirjoista. Hän on kulkenut Venäjällä Kaliningradista Vladivostokiin ja Sotšista Jamalin niemimaalle. Lisäksi Tuominen on verkostoitunut
Venäjällä poikkeuksellisen hyvin tuntien maan koko kirjon baarien miehistä Putinin lähipiiriin.