Varastossa

1000 faktaa - Dinosaurusten salaisuudet

Dorling Kindersley

35,00 
ISBN

9789523736511

Kirjailija

Dorling Kindersley

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

lokakuu 2023

Sivumäärä

176

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Hämmästytä ystäviäsi uskomattomilla faktoilla pelottavimmista eläimistä, jotka ovat koskaan kävelleet planeettamme pinnalla.

Tämä nuorille lukijoille tarkoitettu kiehtova dinosauruskirja opettaa kaiken, mitä tarvitsee tietää esihistoriallisista eläimistä. Saat tietää, millä dinosauruksella oli terävimmät hampaat, pisimmät kynnet, pienimmät aivot, suurimmat ulosteet ja paljon muuta!

Tiesitkö, että suurin dinosaurus oli pidempi kuin tenniskenttä mutta että sen poikaset olivat kuoriutuessaan vain vastasyntyneen ihmislapsen kokoisia? Tiesitkö, että pienin dinosaurus painoi vähemmän kuin teelusikallinen sokeria? Tai tiesitkö, että suurin lentävä matelija oli yhtä korkea kuin kirahvi ja että sen siipiväli oli yhtä suuri kuin pienkoneen siipien kärkiväli?

Lapset nauttivat lukiessaan kaikkia kiehtovia faktoja ja ihaillessaan upeita valokuvia ja tietokoneella luotua silmiä hivelevää kuvitusta. Lisäksi tietolaatikoissa olevat kaaviot helpottavat tiedon omaksumista.

• 1 000 uskomatonta faktaa, jotka hämmästyttävät koko perhettä ja ystäviä.
• Upea tietokoneella luotu kuvitus, hauskat visuaaliset vertailut ja kaaviot tekevät tilastotiedoista ja faktoista helposti ymmärrettäviä.
• Tietolaatikoiden kuvituksena on kiehtovia kaavioita.
• Valokuvin kuvitetut tarinat tarjoavat mielenkiintoista lisätietoa ja vertailuja.

1000 faktaa – Dinosaurusten salaisuudet -kirjan myötä lapset löytävät nopeimmat, hitaimmat, vaarallisimmat ja erikoisimmat planeetallamme eläneet dinosaurukset.
Tämä uskomattoman ihmeellisiä dinosaurusfaktoja täynnä oleva kirja on ihanteellinen lahja lapsille, jotka rakastavat kaikkea esihistoriallista. Se antaa heille
realistisen käsityksen dinosaurusten valtavasta lajikirjosta ja siitä, miten ne elivät.