Varastossa

Äitikirja - Voimakirja ruuhkavuosiin

Hanna Härmä

35,00 
ISBN

9789523730403

Kirjailija

Hanna Härmä

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

huhtikuu 2020

Sivumäärä

256

Paino 600 g
Mitat 197 × 150 × 28 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Oivalluksia ja työkaluja oman arjen hyvinvointiin!

Ajatus siitä, että lapsi ei ole äitiydessä onnistumisen mitta, on huojentavaa. Silloin voi vapautua epäonnistumisen pelosta, riittämättömyyden tunteesta ja itsesyytösten kierteestä. Äitiys ei ole lahjakkuus. Se on parhaansa yrittämistä, inhimillisyyden osoittamista ja rakkauden antamista. Se on tunnetta, kokemuksiaja ennen kaikkea kasvua. Lapset ovat äidille sanan kaikessa tarkoituksessa kasvua. Kuka oppii loppujen lopuksi ja mitä? Äitiys on lopulta hyvin opettavainen matka taistelijalle,selviytyjälle ja elämänsankarille – äidille itselleen.

Äitikirja – Voimakirja ruuhkavuosiin on Hanna Härmän esikoisteos ja henkilökohtainen löytöretki tyytyväisempään ja onnellisempaan arkeen ruuhkavuosien keskellä, jolloin oma hyvinvointi ja toiveet usein jäävät kiireiden ja yhteiskunnan välillä mahdottomiltakin tuntuvien vanhemmuusvaatimusten jalkoihin. Ulkopuoliset ja äidin itseensä kohdistamat odotukset tekevät naisesta monesti multitaskaajan ja suorittajan, jolloin tulee helposti unohtaneeksi oman naiseutensa ja yksilöllisyytensä. Äitiys ei kuitenkaan poista tarvetta tuntea ainutlaatuisuutta naisena, kehittää itseään ja seurata unelmiaan.

Kirja tarjoaa oivalluksia ja työkaluja oman arjen kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävien muutosten tekemiseksi. Käytännönläheiset esimerkit ja pohdinnat antavat eväitä mielekkäämmän ja tasapainoisemman elämän rakentamiseksi – jotta on helpompi toteuttaa niitä asioita, mitkä ainutlaatuisena naisena ja äitinä ovat itselle tärkeitä.