Varastossa

Äitivuosi

Annika Järvelin, Hanna-Mari Nieminen

35,00 
ISBN

9789523731691

Kirjailija

Annika Järvelin, Hanna-Mari Nieminen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2021

Sivumäärä

352

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

EVÄITÄ OMANNÄKÖISEEN ÄITIYTEEN. Äitivuosi on kaunis ja lempeä johdatus lapsen syntymän luomaan uuteen elämäntilanteeseen.

Tämä kauniisti kuvitettu teos sisältää monipuolista tietoa mm. äidin ja vauvan ravitsemuksesta ja unesta, raskaudesta ja synnytyksestä toipumisesta, ihmissuhteista uudessa elämäntilanteessa, hormonien aiheuttamista mielialamyrskyistä ja vanhemmuuden intuition vahvistamisesta. Erilaisten äitien tarinat ja vinkit tarjoavat vertaistukea ja uusia näkökulmia itsestä huolehtimiseen vauva-arjen keskellä.

Voimavarojen riittävyydestä huolehtiminen on erityisen tärkeää tuoreelle äidille. Kirjan selkeät jooga- ja mindfulness-harjoitukset tukevat äidin jaksamista ja käytännönläheiset vinkit helpottavat valmistautumista uuden arjen mukanaan tuomiin tilanteisiin. Kantavana teemana on omannäköinen, turhasta suorittamisesta ja vertailusta vapaa äitiys, jossa riittää lempeyttä paitsi uudelle perheenjäsenelle myös äidille itselleen.

Äitivuosi-kirja sopii loistavasti:
– Baby shower lahjaksi
– Äitienpäivälahjaksi
– Tuliaisiksi uudelle äidille
– Läksiäislahjaksi äitiyslomalaiselle
– Inspiraatioksi postpartum-aikaan

Kirja on syntynyt kolmen äidin yhteistyönä. Teksteistä vastaavat äitiysjoogaohjaaja ja doula Hanna-Mari ”Hami” Nieminen ja konseptisuunnittelija ja viestinnän ammattilainen Annika Järvelin. Kuvat on ottanut valokuvaaja Sara Vallioja-Hertell.