Varastossa

Aito elämä - Terve keho, terveessä mielessä

Nora Yrjölä

35,00 
ISBN

9789523731707

Kirjailija

Nora Yrjölä

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2021

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Hyvinvointi on muutakin kuin keskittymistä liikuntaan, ravintoon ja lepoon. Hyvinvoinnin osa-alueita, kuten ravintoa, liikuntaa, unta sekä mielenhyvinvointia käsitellään tässä kirjassa hieman erilaisesta näkökulmasta, kuin yleensä.

Nora Yrjölän esikoisteoksessa lähestytään hyvinvointia hieman erilaisesta näkökulmasta. Noran vahva oma elämäntarina, kokemukset, omat haasteet sekä lukuisat asiakaskohtaamiset ovat luoneet sen elämänkatsomuksen ja käsityksen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, mitä Noran kirjassa käsitellään.

Noran intohimo on pohtia asioita syvällisemmin ja sydämen tehtävä auttaa ihmisiä pääsemään lähemmäs hyvinvoivaa, oman itsensä näköistä, tasapainoisempaa ja merkityksellisempää elämää. Oman elämän esimerkein Nora kertoo, miten hän on oivaltanut paljon asioita omasta elämästään ja siitä, minkälaisten asioiden pohtiminen sekä työstäminen voi auttaa löytämään hyvinvointia ja merkitystä elämään.

Hyvinvointi on muutakin kuin keskittymistä liikuntaan, ravintoon ja lepoon. Kirjassa eri hyvinvoinnin osa-alueita, kuten ravintoa, liikuntaa, unta sekä mielenhyvinvointia käsitellään hieman erilaisesta näkökulmasta, kuin yleensä. Asioita lähestytään erityisesti armollisuuden, myötätunnon ja ymmärryksen kautta, paneutumalla tarkemmin omaan mieleen ja tunteisiin. Kirjassa käsitellään myös arvoja, anteeksiantoa, motivaatiota, rakkautta sekä minuutta, joiden syvempi ymmärtäminen on olennaisessa osassa, kun haluamme oikeasti voida paremmin.

Nora Yrjölä on valmennuksen ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut pitkän linjan liikunta-alan ammattilainen, valmentaja, auktorisoitu Personal Trainer, luennoitsija sekä entinen kilpaurheilija. Lukuisat asiakas- sekä oman elämän kokemukset ovat muodostaneet erinomaisen käsityksen niistä haasteista, joiden kanssa ihmiset tänä päivänä painivat.