Varastossa

Dinosaurukset - Visuaalinen ensyklopedia

Dorling Kindersley

19,90 
ISBN

9789523735477

Kirjailija

Dorling Kindersley

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2023

Sivumäärä

208

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Riippumatta siitä, selaavatko lapset tätä kirjaa uteliaisuuttaan tai etsivätkö he tietoa tietyistä esihistoriallisista eläimistä, sadat kiehtovat kuvat ja yllättävät faktat lumoavat heidät ja saavat heidät viihtymään kirjan parissa yhä uudestaan.

Rekonstruoidut dinosaurukset ja uusimmat fossiililöydöt herättävät henkiin Tyrannosaurus rexin luita murskaavat hampaat, massiivisen Argentinosauruksen ja ilmoja hallinneen Hatzegopteryxin valtavat siivet. Dinosaurusten ja muiden esihistoriallisen eläinten profiilit paljastavat sivu toisensa jälkeen uusimpiin tutkimustuloksiin pohjautuvia tietoja, ja tietolaatikoista ilmenevät kunkin eläimen eläinryhmä, elinympäristö, aikakausi, ravinto ja elinalue fossiililöytöjen perusteella. Myös eläimen koko käy ilmi sekä absoluuttisena mittana että ihmiseen suhteutettuna.

Löydä nopeimmat, suurimmat ja hurjimmat eläimet, tutki niiden elinympäristöjä, tutustu niiden kynsiin ja piikkeihin ja lue, miten fossiililöydöt auttavat tutkijoita selvittämään niiden saloja.

Tämä erityisesti 7-11-vuotiaille lapsille ihanteellinen teos profiloi kaikki merkittävimmät dinosaurukset sekä muinaisia kaloja, lentoliskoja, merimatelijoita ja varhaisia nisäkkäitä.

Kirja kiehtoo kaikkia nuoria lukijoita, jotka haluavat kokea esihistorialliset suosikkieläimensä mahdollisimman läheltä.

Teos on äärimmäinen faktoja täynnä oleva dinosauruskirja lapsille, jotka janoavat uusinta, erikoisinta ja syvällisintä tietoa esihistoriallisen maailman eläimistä.