Varastossa

Elämäsi kirja

Aleksi Tossavainen, Antti Peltonen

44,00 
ISBN

9789523735705

Kirjailija

Aleksi Tossavainen, Antti Peltonen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

helmikuu 2023

Sivumäärä

160

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kysymys ”kuka olen” on yksi tärkeimmistä, mutta samalla vaikeimmista kysymyksistä. Helpoin tapa vastata kysymykseen on lähteä kuvaamaan itseään eri roolien, piirteiden ja ulkoisten määreiden näkökulmista. Olen äiti, aviomies, 32-vuotias, ulospäinsuuntautunut, tunnollinen, opiskelija tai toimitusjohtaja. Erilaiset piirteet ja elämänroolit ovat tärkeitä, mutta todellisuudessa ne ovat vain kuvauksia siitä minkälaisissa rooleissa toimimme tai minkälaisia olemme, ei niinkään kuka me todella olemme.

Ensimmäisessä Elämäsi kirja osassa poraudutaan syvälle kysymykseen ’kuka olen’ eri teorioiden, kokemuksien ja valmennuksen kautta. Koska kysymykseen ei kuitenkaan ole olemassa yksiselitteistä vastausta, niin kirja etenee ennen kaikkea pohdinnan ja dialogin kautta. Kirjassa Antti ja Aleksi käyvätkin avointa keskustelua aiheesta ja jakavat käytännön esimerkkejä omista valmennuksistaan eri alojen ammattilaisten ja huippujen kanssa sekä omasta elämästään.

Elämäsi kirja -sarjan tarkoituksena on toimia syvänä matkana itseensä ja elämäänsä. Kirjasarja kutsuu lukijan dialogiin kirjailijoiden kanssa jakamaan ajatuksia, oivalluksia ja kokemuksia itsetuntemuksesta, psyykkisistä taidoista ja haluttujen tulosten rakentamisesta. Lukijalla on käsissään ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä mukaan keskusteluun, jota kirjailijat ovat käyneet yhdessä jo yli kymmenen vuoden ajan, valmentaen itseään, toisiaan ja asiakkaitaan kohti oman elämän huippua.

Kirjan aikana kysymystä ’kuka olen’ pohditaan ja konkretisoidaan muun muassa tietoisuuden, potentiaalin, persoonallisuuden, eri psyykkisten ja fyysisten ominaisuuksien, arvojen, asenteiden ja uskomusten kautta, kohti jokaisen omaa parasta versiota itsestään. Jokaisen teeman päätteeksi lukija pääsee myös syventämään aihealuetta eri työkalujen ja tehtävien kautta. Kirjan tavoite on, että kirjan myötä lukija oivaltaa kuka hän todella on ja alkaa toimimaan arjessa sen mukaisesti.

Aleksi Tossavainen (LitM, psyykkinen valmentaja (sertifioitu) jatietokirjailija) Aleksi (Head of Psychological Performance) vastaa Eerikkilä Performance Centerissä psyykkisestä valmennuksesta ja toimii kouluttajana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueilla. Aleksi on toiminut urheilussa useissa EM- ja MM-kisaprojekteissa ja valmentaa tällä hetkellä Veikkausliigaseura FC Hakassa ja poikien alle 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueessa. Aleksi on myös työskennellyt valmentajana lääkärikeskuksessa ja eri yrityksissä sekä kirjoittanut kolme tietokirjaa: Voittavat Tavat, Voittavat Tavat 2.0 ja Psyykkinenvalmennus.

Antti Peltonen (Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, LCF Coach Master ja tietokirjailija)Antti (Head of Psychological Performance) toimii Veikkausliigaseura Helsingin Jalkapalloklubissa psyykkisen valmennuksen asiantuntijana sekä perustamassaan Peltonen Performance valmennusyrityksessä kouluttajana. Antti on työskennellyt vuosien ajan myös muissa huippuorganisaatioissa, kuten Suomen Palloliitossa, Seinäjoen Jalkapallo-kerhossa ja Jalkapallon Pelaajayhdistyksessä. Antti on myös entinen EM- ja MM-tason urheilija. Antti suorittaa psykologian ja urheilupsykologian tutkintoaan yliopistossa Iso-Britanniassa sekä on kirjoittanut tietokirjan Psyykkinen valmennus.