Paikanvaraus
Tulossa

F1 - Legendaariset osakilpailut

Heikki Kulta

38,00 
Kirjailija

Heikki Kulta

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2024

Sivumäärä

304

Esittely

Hienoimmatkin F1-koitokset tuottavat tavallisesti vain hetkisen huumaa – ja unohtuvat helposti seuraavan huippukisan myötä. Eniten maanmiestensä voittoja paikan päällä kokemaan päässyt suomalaistoimittaja Heikki Kulta on ottanut haasteekseen kaikkien aikojen upeimpien F1-taistojen palauttamisen mieleen.

Avukseen hän on pyytänyt hyvin tuntemiaan kaikkein kokeneimpia kansainvälisiä virkaveljiään. Tuloksena on hyvin kattava otos suurimman vaikutuksen tehneiden suomalaistähtien sankariteoista F1-historiassa.

Luonnollisesti mukana ovat ikimuistoiset Mika Häkkisen Span valloitus kaksinkamppailussa Michael Schumacheria vastaan kaudella 2000 ja Kimi Räikkösen sensaatiomainen voitto 17. lähtöruudusta Suzukan radalla Japanissa kaudella 2005. Ainutlaatuista kansainvälistä sävyä tuovat mm. Italian ansioituneimman F1-journalistin tilitys tunnelmistaan, kun F1-urheilussa koettiin ensimmäistä kertaa Ferrarin voitto suomalaiskuskin ajamana sekä ruotsalaisen aikalaistoimittajan muistot historian ensimmäisestä suomalaisedustajasta F1-lähtöruudukossa Ruotsissa 1974.