Varastossa

Floristimestarin Kukkakirja

Ilona Oranen, Tanja Lähdeaho

38,00 
ISBN

9789523737259

Kirjailija

Ilona Oranen, Tanja Lähdeaho

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2024

Sivumäärä

128

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Floristimestari Tanja Lähdeahon Kukkakirja on elämyksellinen seikkailu eri vuodenaikojen kukkien pariin ja inspiroiviin toteutusideoihin, joiden tekemisestä saat nauttia joko kuvia ihaillen tai ohjeiden avulla itse tehden. Lupaan kertoa sinulle kukkasalaisuuksia!

Tanja on Queen of flowers, kruunaamaton kukkien kuningatar, jolle kukat ovat olleet intohimo ja lapsesta asti. Kulkeminen kukkamatkalla Tanjan seurassa puutarhassa, niityllä tai metsässä on seikkailu uudenlaiseen maailmaan. Näet maailman floristin silmin,joka on iloa pulppuava tai karun kaunis, mutta aina yhtä mielenkiintoinen.

Rakastan opastaa uusia kukkamatkailijoita toteuttamaan kukkaunelmia ja kokemaan onnistumisen iloa. Itse iloitsen siitä, kun näen kuinka kukkasidonta antaa mahdollisuuden jokaiselle kukkien ystävälle olla kukkataituri. Värien, muotojen ja tuoksujen maailma on täynnä mahdollisuuksia aina uudenlaisille yhdistelmille. Ja kun avaat yhden oven kukille, niin sitä ei voi helposti sulkea. Kukat vievät mukanaan ja sen varoituksen sanan muistan kertoa aina uudelleen ja uudelleen kurssilaisilleni.

Kukkahurma kuumenee koko ajan ja edelleen olen joka kerran yhtä nöyrän kiitollinen, kun kukkien vastaanottajat ovat mykistyneitä, yllättyneitä ja ihmeissään saamistaan kimpuista. Kukat ovat sanojen jatke ja tunteiden tulkki. Jos haluat oppia jotain tekemään käsilläsi ja hyvää sydämestäsi, niin tule kukkien maailmaan kanssani. Opastan sinut omalle kukkapolullesi, jossa sinä olet se kukkien kuningatar tai kuningas.

Oman kukkamatkani varrella olen löytänyt valokuvaaja Ilona Orasen, joka on kulkenut useissa kukkatoteutuksissa mukanani. Ilonan taito vangita se tunne kukkien ja tekemisen välillä on uskomaton. Hän pukee kukkien sitomisen iloni kuviinsa ja tunnen hetket elävästi uudelleen kuvia katsoessani.