Varastossa

Futisvallankumous - Juniorifutis uudelle tasolle

Aleksi Piirainen, Erkko Meri, J-P Savolainen

38,00 
ISBN

9789523736375

Kirjailija

Aleksi Piirainen, Erkko Meri, J-P Savolainen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2023

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Miten suomalainen pelaajakehitys voisi noustauudelle tasolle? Miten juniorifutiksemme on muuttunut viimeisen 10 vuoden aikana? Näkyykö tunnelin päässä valoa?

Erkko Meren, Aleksi Piiraisen ja Jussi-Pekka Savolaisen Suunnanmuutos-jalkapalloblogi ihastutti ja vihastutti suomalaisessa juniorijalkapallossa vuosien ajan. Blogin suorapuheisesta ja vallankumouksellisesta, mutta samalla perusteellisesta tyylistä muodostui
nopeasti käsite. Viikoittaiset tekstit herättivät tunteita, synnyttivät keskustelua ja antoivat tärkeitä vinkkejä käytännön toimijoille. Johtavaksi jalkapalloblogiksi tituleerattu palsta saavutti viiden vuoden aikana lähes miljoona lukukertaa.

Suursuosion saavuttaneen blogin parhaat ja uudet kirjoitukset ilmestyvät nyt kirjamuodossa! Pitkään valmennuksen parissa toimineet Meri, Piirainen ja Savolainen käsittelevät monipuolisesti juniorijalkapallon eri ilmiöitä ja teemoja. Kirja tarjoaa kurkistuksen
Suomi-futiksen kulisseihin sekä syvällisen katsauksen pelin evoluutioon.

Teoksen aiheet liittyvät muun muassa käytännön juniorivalmennukseen, pelaajien kehittämiseen, pelin teoriaan sekä jalkapallo- ja toimintakulttuuriin – värikkäitä henkilökuvia ja teräviä vieraskynätekstejä unohtamatta.