-61%

Varastossa

Gastropub kotikeittiössä

Ali Suviala, Jussi Kaakinen, Sami Piskonen

15,00  38,00 
ISBN

9789523212855

Kirjailija

Ali Suviala, Jussi Kaakinen, Sami Piskonen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

marraskuu 2016

Sivumäärä

184

Paino 810 g
Mitat 257 × 207 × 20 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Ruokaa oluen ja ystävien seurassa! Kirja tuo gastropubin omaan keittiöösi: yhdistä rehtiä ruokaa ja hyviä oluita keittiömestari Ali Suvialan tapaan. Opi, mikä saa ruoan ja oluen liiton toimimaan. Kirjan avulla valmistat myös omaa olutta – mukana ohjeet ja reseptiikkaa. Kirjan kaikki ruokaohjeet ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Perustelluista oluen ja ruoan yhdistelmistä on iloa niin arjessa kuin juhlassa – tilanteissa, joissa olemme tottuneet nauttimaan olutta: grillibileissä, kisakatsomossa, illallispöydässä, juhlapyhinä. Oluttyylien esittelyn ohessa on pohdintaa, mitkä tekijät oluessa ja ruoassa luovat liiton. Laajemmin aihepiiriä puntaroivat alan ammattilaiset, muun muassa panimomestari ja sommelier. Ali Suviala on pitkän linjan kokki ja suuri oluen ystävä. Vuoden olutravintolan 2016 Bryggeri Helsingin keittiöpäällikkö ja osakas. Mariaana Nelimarkka on kokenut olut- ja ruokatoimittaja ja muun muassa OlutPOSTI-lehden päätoimittaja. Sami Piskonen on valokuvaaja ja graafikko, joka on erikoistunut ruoka-, matkailu- ja henkilökuviin. Janic Leino on visuaalisten kokonaisuuksien rakentaja.