Varastossa

Haaland - Hyökkääjän uskomaton tarina

Lars Sivertsen

36,00 
ISBN

9789523737686

Kirjailija

Lars Sivertsen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

toukokuu 2024

Sivumäärä

310

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tässä teoksessa Sivertsen sukeltaa Haalandin juuriin, perehtyy häntä lähellä olevien näkemyksiin ja porautuu siihen, mikä saa hänet tikittämään.

Norjalainen jalkapallosensaatio Erling Haaland sytytti jalkapallomaailman liekkeihin debyyttikaudellaan Manchester Cityssä. 23-vuotias hyökkääjä, joka tunnetaan ainutlaatuisesta yhdistelmästä nopeutta ja vahvuutta, on määritellyt uudestaan maalinteon taiteen.

Arvostettu jalkapallotoimittaja Lars Sivertsen seuraa tässä elämäkerrassa Haalandin rakettimaista nousua jalkapallon huipputähdeksi.

Tarina alkaa pienestä norjalaisesta Brynen kaupungista, jossa molemmat miehet varttuivat. Erling on Manchester Cityssä aikoinaan
pelanneen Alfie Haalandin poika, joka aloitti uransa vuonna 2016 kotikaupunkinsa seurassa Bryne FK:ssa, josta hän siirtyi Molde FK:n, Red Bull Salzburgin ja Borussia Dortmundin kautta Englannin Valioliigassa pelaavaan Manchester Cityyn.

”On hetkiä, jolloin Haalandin liikkeet näyttävät rikkovan luonnonlakeja. Meillä kaikilla on käsitys siitä, mihin ihmiskeho kykenee. Haaland ei kuitenkaan hyväksy käsityksiämme. Hänen kokoisensa pelaajan ei pitäisi kyetä liikkumaan niin nopeasti, mutta silti hän tekee niin.”

Haaland rikkoi ensimmäisellä Manchester Cityn kaudellaan Englannin Valioliigan ennätyksiä ja saavutti suurimman unelmansa: hän voitti triplan heti ensimmäisellä kaudellaan uudessa seurassa. Tämä saavutus sinetöi hänen asemansa yhtenä jalkapallon historian
lahjakkaimmista pelaajista. Se osoittaa myös, että Brynestä kotoisin oleva poika voi valloittaa jalkapallon maailman.

Tässä teoksessa Sivertsen sukeltaa Haalandin juuriin, perehtyy häntä lähellä olevien näkemyksiin ja porautuu siihen, mikä saa hänet tikittämään.