Varastossa

Happy - Tie onnelliseen elämään

Jonna Molin

35,00 
ISBN

9789523730410

Kirjailija

Jonna Molin

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2021

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kirja, joka kuljettaa Sinut kohti onnellista tilaa, tarjoillen läsnäolon oivalluksia sekä lisäten luottamusta itseesi.

Onnellisuus ei koskaan löydy ulkopuoleltamme, se on löydettävissä vain sisältämme. Ehkä onnellisuutta ei niinkään tarvitse edes löytää, se tulee vain oivaltaa. Ymmärtää ettäonnellisuutemme on omaa luomustamme ja kannamme sitä sisimmässämme aina ja joka hetki.

Tämä kirja on kuin ystävä, jonka kanssa matkata kohti aitoa itseä ja omaa elämäänsä. Kirja kuljettaa oivalluttaen ja inspiroiden lukijaa tutustumaan omaan minuuteensa, auttaa löytämään luottamuksen ja oman voiman sekä tukee luomaan yhä onnellisemman elämän, elämän missä itse viihtyy.

Kirjan harjoitteita voi napostella herkullisen pieninä makupaloina, pysähtyen nauttimaan omasta ajasta. Harjoitukset auttavat kehon ja mielen rentoutumisessa sekä tuovat ne harmoniaa ja lempeyttä arkeen. Oivalluttavat kirjoitustehtävät ja kysymykset auttavat sinua tulemaan tietoiseksi omasta sisimmästäsi ja elämästäsi.

Jonna Molin kouluttaa päätyökseen meditaatio- ja rentoutusohjaajia sekä Yin-joogaohjaajia. Kirjan sivuilla pääsee maistelemaan makupaloja monesta erilaisesta harjoituksesta; hengitysharjoituksista, meditaatio harjoitteista sekä mielekkäistä visualisaatiomatkoista. Jokainen voi löytää itselle toimivan tavan rauhoittaa mieltään sekä auttaa kehoaan palautumaan aivan siellä arjen keskelläkin. Helppoja ja mielekkäitä tietoisen läsnäolon harjoitteita on helppo ottaa mukaan vaikka siivoamiseen, autolla ajamiseen sekä keskelle työpalaveria.