
Henkan Italia - Toinen laajennettu kattaus
Annukka Oksanen, Henri Alén
EAN | 9789524160346 |
---|---|
Julkaisupäivä | 29.07.2025 |
Kirjastoluokka | 68.2 |
Kirjailija | Annukka Oksanen, Henri Alén |
Esittely
Italia on vienyt kokki Henri Alénin sydämen. Alén rakastaa raaka-aineita arvostavaa ja konstailematonta
italialaista ruoanlaittotapaa sekä sardelleja, peperoncino-chiliä ja jopa italopoppia.
Kirjassa hän kertoo, miten Suomessa voi kokata mahdollisimman italialaisesti ja mitkä suomalaiset
raaka-aineet loistavat italialaisissa resepteissä. Tähän laajennettuun toiseen kattaukseen on lisätty uusi luku,
jossa matkaamme Italiaa pohjoisesta etelään reseptien mukana.
Henri Alén on helsinkiläinen kokki. Hän valmistaa italialaista ruokaa työ- ja lomamatkoillaan Italiassa sekä
tietysti kotonaan. Näkyvä ruokakulttuurin puolestapuhuja Alén on myös tunnettu lukuisista televisioohjelmistaan.
Kööpenhaminassa asuva Annukka Oksanen on ruokaan, talouteen ja politiikkaan erikoistunut vapaa toimittaja. Hän työskentelee myös Viinilehden toimituspäällikkönä. Yhdessä Alén ja Oksanen ovat kirjoittaneet
useita ruokakirjoja ja kiertäneet Italiaa.