Paikanvaraus
Tulossa

Henkan Italia - Toinen laajennettu kattaus

Annukka Oksanen, Henri Alén

28,90 
EAN

9789524160346

Julkaisupäivä

29.07.2025

Kirjastoluokka

68.2

Kirjailija

Annukka Oksanen, Henri Alén

Esittely

Italia on vienyt kokki Henri Alénin sydämen. Alén rakastaa raaka-aineita arvostavaa ja konstailematonta

italialaista ruoanlaittotapaa sekä sardelleja, peperoncino-chiliä ja jopa italopoppia.

Kirjassa hän kertoo, miten Suomessa voi kokata mahdollisimman italialaisesti ja mitkä suomalaiset

raaka-aineet loistavat italialaisissa resepteissä. Tähän laajennettuun toiseen kattaukseen on lisätty uusi luku,

jossa matkaamme Italiaa pohjoisesta etelään reseptien mukana.

Henri Alén on helsinkiläinen kokki. Hän valmistaa italialaista ruokaa työ- ja lomamatkoillaan Italiassa sekä

tietysti kotonaan. Näkyvä ruokakulttuurin puolestapuhuja Alén on myös tunnettu lukuisista televisioohjelmistaan.

Kööpenhaminassa asuva Annukka Oksanen on ruokaan, talouteen ja politiikkaan erikoistunut vapaa toimittaja. Hän työskentelee myös Viinilehden toimituspäällikkönä. Yhdessä Alén ja Oksanen ovat kirjoittaneet

useita ruokakirjoja ja kiertäneet Italiaa.