Varastossa

Henkka Aflecht - 101 tarinaa elämästä

Henry Aflecht

36,00 
ISBN

9789523736948

Kirjailija

Henry Aflecht

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

syyskuu 2023

Sivumäärä

370

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Henry ”Henkka” Aflechtin ensimmäinen kirja Rikollisesta miljonääriksi yllätti suosiollaan kirjailijan itsensäkin. 101 tarinaa elämästä kertoo, mitkä 101 opittua asiaa ovat mahdollistaneet hänen menestyksensä.

Henry ”Henkka” Aflechtin ensimmäinen kirja Rikollisesta miljonääriksi yllätti suosiollaan kirjailijan itsensäkin.

Rehellinen tarina absolutistin 50 vuoden taipaleesta ja elämänmuutoksesta rikollisesta rehelliseksi toi ilon ja liikutuksen kyyneleet lukijoille. Useat kertoivat saaneensa uutta suuntaa elämälleen luettuaan Henkan tarinan.

101 tarinaa elämästä kertoo, mitkä 101 opittua asiaa ovat mahdollistaneet hänen menestyksensä sekä suosionsa myös sosiaalisessa mediassa. Valtava määrä epäonnistumisia ja virheitä on matkalle mahtunut, mutta kaikista niistä on voinut oppia paremmaksi.

Nyt Henkka jakaa nämä oppinsa lukijoille, opittuihin asioihin liittyvien viihteellistenkin tarinoiden kera. Kirjasta selviää, kuinka Henkka oppi yhteiskuntakelpoiseksi, hyväkäytöksiseksi ja huomaavaiseksi kansalaiseksi.

Ensimmäisen kirjan lukijoiden arvostelut ovat olleet loistavia ja Henkan sosiaalisen median seuraajat (yli 140 000) odottavat jo toista kirjaa.