Varastossa

Huumepoliisin matkassa - Vanhamyrkky

Timo Lehtonen

36,00 
ISBN

9789523737334

Kirjailija

Timo Lehtonen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2024

Sivumäärä

286

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tämä kirja vie sinut poliisin työn ytimeen. Sinne missä kenttäsiat painii, huumekytät postaa, paikkoihin minne tavallisen kansalaisen silmä ei näe.

Huumeita, viinaa, naisia ja rahaa. Maailma on täynnä kaikenlaista pahaa. Kauhua, murheita, tuskaa, kidutusta kokee jokainen.

Mä olen Pate Mustajärven kanssa samaa mieltä ja luettuasi tämän kirjan tiedät mistä puhuin. Mun nimi on Timo Lehtonen evp. ylikonstaapeli alias vanhamyrkky. Mä olen entinen huumekyttä ja kenttäsika.

Tämä kirja vie sinut poliisin työn ytimeen. Sinne missä kenttäsiat painii, huumekytät postaa, paikkoihin minne tavallisen kansalaisen silmä ei näe. Kirjassa tehdään aikamatka viidelle eri vuosikymmenelle ja tulette huomaamaan, kuinka poliisin työ on muuttunut, mutta niin on muuttunut myös lait, ihmiset, rosvot ja rikollisuus.

Toisille poliisi on kyttä, natsi, sika ja toisille pelastaja, auttaja ja ongelmien ratkoja, riippuu keneltä kysytään ja missä yhteydessä. Jokainen on joskus tarvinnut tai tulee tarvitsemaan poliisin apua, jopa se paatunut rikollinen. Poliisi on myös ihminen. Poliiseissa on isejä, äitejä, mummoja ja vaareja. Siviilissä poliisi omine ongelmineen on aivan tavallinen arjen suorittaja kuten tekin ja tämän te tulette myös huomaamaan.

# vanhamyrkky, paritus, takaa-ajo, huumeluukku, kultakeikka, henkirikos, seksi, varas, asekeikka, maastokätkö, postaus, vasikka # Atari # Huumeryhmä # Kenttätutkintaryhmä # Kenttäjohtaja #ylikonstaapeli # Tuhansia tehtäviä, hoidettuja keikkoja, satoja tutkittuja rikoksia.

Lähtekää vanhanmyrkyn matkaan ja laittakaa turvavyöt kiinni, sillä meiltä lähti huumeratti karkuun.