Varastossa

Hyvän elämän reseptit - Bestseller-painos

Sanna Wikström

14,90 
ISBN

9789523218710

Kirjailija

Sanna Wikström

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Pehmeäkantinen

Julkaisukuukausi

toukokuu 2019

Sivumäärä

350

Paino 480 g
Mitat 210 × 135 × 22 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

BESTSELLERIN UUSI VERSIO NYT SAATAVILLA!

Hyvän elämän reseptit sisältää kirjoituksia tavallisesta arjesta ja sen oivalluksista, jotka ottavat lukijansa lempeästi mukaan makustelemaan omaa elämää, sen karvaita kohtia ja makeimpia hetkiä.

Kirjoitukset ja reseptit auttavat suhtautumaan lempeästi itseen, muihin ja omaan elämään. Ne auttavat silloin, kun oman elämän ainesosat ovat levällään pöydällä, eikä niistä meinaa syntyä mitään. Ne tuovat inspiraatiota arjen pakkopullaan, ja tekevät arkiannoksesta elämän juhlakattauksen maistuvimman herkun.

Kirjasta saat vaihtoehtoisia ainesosia rakentaa omasta elämästäsi onnellisuuden, tyyneyden ja leikkisyyden täyteinen. Saat tukea, lohtua, iloa ja tarinoita, jotka auttavat sinua kokemaan elämää täydemmin ja maistuvammin.

SANNA WIKSTRÖM on suositun Hidasta elämää -hyvinvointisivuston perustaja, hyvinvointikouluttaja ja -kirjoittaja ja kahden pienen lapsen äiti, joka ammentaa hyvän elämän reseptejä omien oivallustensa kautta. Sannan oivalluttavia tekstejä ovat lukeneet sadat tuhannet suomalaiset lehdissä ja netissä.

Hidastaelamaa.fi on Suomen pidetyin hyvinvointikanava. Vuonna 2010 perustettu hidastaelamaa.fi on tavoittanut vuoden 2015 aikana kolmanneksen yli 15-vuotiaista suomalaisista ja kasvanut Suomen pidetyimmäksi hyvinvointikanavaksi.

Omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin kaivataan yhä enemmän apuja, ja tämä näkyy sivuston kävijä-määrissä sekä sitoutumisen asteessa (engagement rate), joka on yksi Suomen korkeimmista. Hyvinvointi-kanava tavoittaa Facebookin, Instagramin, verkkolehden, verkkokurssien ja nettisivuston kautta 150 000 eri ihmistä viikossa.