Tulossa

Idiootti sisälläsi

Juha-Pekka Wiskari

38,00 
ISBN

9789523735873

Kirjailija

Juha-Pekka Wiskari

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

helmikuu 2023

Sivumäärä

250

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Lähde itsensä johtamisen, itsetuntemuksen, itsekurin ja itsetunnon matkalle.

Idiootti sisälläsi -kirja nostaa esiin kaiken olennaisen itsensä johtamisesta. Tunteella, teholla, faktoilla ja ennakkoluulottomuudella pienistä suuriin saavutuksiin.

Oman idiootin tunnistaminen ja kohtaaminen on viisauden voiman vapautumisen edellytys, koska idiootti sisälläsi on totta. ”Sisäiset sankarit” ja katkeamattomassa flow’n mainingeissa surffaavat ”peak performersit” ovat visioita. Olipa visio sitten houkutteleva haavekuva tai harhaluulo. Idiootti sisälläsi, ahdistus ja ilo, masennus ja ylpeys, lykkääminen ja toiminta – ne ovat totta. Kirjan viestit tähtäävät tämän totuuden haltuun ottamiseen ja itse todentamiseen.

Idiootti sisälläsi -kirja on rohkea ja loogisuudessaan faktoilla ja kiehtovilla tarinoillaan, turhaa uhoamaton mutta reippaasti provokatiivinenkin vastaveto pelolle ja apatialle. Valittaminen korjaamattoman ja peruuttamattoman kohdatessa ei ole väärin. Mutta selviäminen ja nouseminen vaatii voimia. Voimia saa, kun kohtaa idiootin sisällään ja antaa sen avata ikkunat viisaiden valintojen kentälle.

Kirja antaa tietoja, taitoja ja malleja selvitä elämästä hengissä turhaa sähläämättä ja iloita arjesta kiire tappamalla. Lukujen sisällöt kutsuvat lukijan heittäytymään ennakkoluuloineen ja ajatuksineen itsensä johtamisen, itsetuntemuksen, itsekurin ja itsetunnon matkalle. Tarinoiden ja kokemusten, analyysien ja ärsykkeiden kartalle. Altistumaan, mutta ei alistumaan, huomaamaan faktoilla yllätetyksi tulleensa ja totuuksina pitämiensä myyttien murskaantuneen. Sivu sivulta omien assosiaatioiden ihasteluun, arjen pienten ja elämänsä idioottimaisuuksille remakastikin nauramiseen. Viisauden sinnikkääseen toteuttamiseen omat rajansa löytäen ja ne ylittääkseen viisaana idioottina muilta osaavammilta apua, oppia ja kokemuksia hakien.

Juha-Pekka Wiskari on yritysjohtaja, operatiivisen johtamisen ja lähiesimiestyön kehittäjä sekä arvostettu puhuja ja esitelmöijä.