Varasto loppu

Jaakon matkassa - Uudet seikkailut

Jaakko Selin

33,00 
ISBN

9789523217201

Kirjailija

Jaakko Selin

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

syyskuu 2018

Sivumäärä

300

Paino 810 g
Mitat 222 × 184 × 26 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Valloita maailma Jaakon matkassa!

Rakastetuista tv-sarjoistaan tuttu toimittaja Jaakko Selin on koonnut elämänsä matkaseikkailut värikkääksi kirjaksi.

Vietät Jaakon kanssa täydellisen päivän Maltan Vallettassa, kuljet läpi kuolleiden palatsin Milanossa, joudut täydellisen huijauksen kohteeksi Mallorcalla, valvot jouluyön Betlehemissä ja saat kutsun maailman ensimmäisiin diskotanssin maailmanmestaruuskisoihin Lontooseen.

Matkailullisessa elämäkerrassa liikutaan viidessätoista maassa, viiden vuosikymmenen aikana, ja reissun varrella saat paljon uutta tietoa ja vinkkejä.

Matkalla ystävyys punnitaan! Kirjan luettuasi tunnet Jaakon entistä paremmin. Viihdyttävämpää matkaseuraa on vaikeaa löytää.

_______ 

”Kirja on värikäs tarina minusta ja maailmasta. Matkani alkaa vuonna 1978, kun nuori mies kutsutaan yksinäisestä vinttihuoneesta uskomattomaan pyöritykseen elämää sykkivään Lontooseen. Se oli minun kultainen matkalippuni elämän mittaiseen seikkailuun”, kertoo toimittaja Jaakko Selin uudesta kirjastaan Jaakon Matkassa ­­–Uudet seikkailut (Readme.fi).

Tarinat ovat syntyneet neljällä vuosikymmenellä, monessa maassa. Reissullaan Jaakko törmää hämmästyttäviin tuttavuuksiin, tulee rakastetuksi ja huijatuksi, eikä aina ymmärrä pitäisikö tapahtumille itkeä vai nauraa. Samalla hän oppii small talkin ja eri kulttuureissa luovimisen taidon. Aika ajoin on myös pysähdyttävä. Ja koettava yksinäisyyttäkin.

”Halusin luoda matkakirjallisuuteen uuden lajityypin: matkailullisen elämäkerran. Ja aivan kuten tv-ohjelmissanikin, paljon on luettavissa myös rivien välistä”, Jaakko lupaa.

Lontoosta matka suuntaa Maltalle, joka muuttaa Jaakon elämän suunnan.  Sen jälkeen kirjassa seikkaillaan ajassa risteillen muun muassa Milanossa, Madeiralla, Korfulla, Torremolinosissa, Pariisissa, Kusadasissa ja Ranualla.

Jaakko ehtii valloittaa myös tämän hetken turistien hittikohteet: Marrakechin, Balin ja Montenegron.

Sattumusten ja seikkailujen väleissä annetaan sivun mittaisia vinkkejä matkakohteiden erikoisista nähtävyyksistä ja tavoista.

Kirja myös näyttää rohkealta ja räväkältä. Tarinaa vie eteenpäin pari sataa omista albumeista valittua kuvaa.

”Se selittää, miksi itse olen niistä ainakin kuudessakymmenessä! Takakannessa olen juuri noussut Joonian merestä, ja matkalla pikku purtilossa rantaan. Kuluu 40 vuotta, ja olen etukannessa ehtinyt rantautua  Kyprokselle. Se on mahdollista vain kirjassa. Tee tuo matka kanssani, vaikka lempinojatuolissasi”.