Varasto loppu

Skotlanti - Tripsteri matkaopas

Eeva Simola

28,00 
ISBN

9789523218925

Kirjailija

Eeva Simola

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Pehmeäkantinen

Julkaisukuukausi

lokakuu 2019

Sivumäärä

300

Paino 520 g
Mitat 180 × 120 × 20 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

TRIPSTERI SKOTLANTI -matkaopas auttaa suunnittelemaan täydellisen matkan Skotlantiin.

Monipuolista kulttuuria, mykistävän kaunista luontoa ja kiehtovaa historiaa pursuava kompakti Skotlanti on lähempänä kuin ajattelemmekaan.

Kirja ei pysähdy vain Skotlannin ehtymättömään pääkaupunkiin Edinburghiin vaan vie myös muihin omaleimaisiin kaupunkeihin. Se ohjaa maaseudulle ja pimeän taivaan puistoon, maailman ensimmäiseen kirjastoon sekä elokuvien ja tv-sarjojen maisemiin ja kirjallisuuden ja musiikin lähteille. Skotlannin saarilla kuljetaan aina eteläiseltä Arranilta Shetlanninsaarten pohjoisimman majakan, Muckle Fluggan, edustalle.

Tripsteri Skotlanti antaa vinkit myös uniikkeihin majoituspaikkoihin: yövy tv-sarjasta tutussa majakassa oikea silmä Atlantille vasen Pohjanmerelle katsoen tai majatalossa, jossa nautitaan aamupalaksi ostereita ja samppanjaa. Kirjassa tutustutaan tietysti myös Loch Nessin -kulkijaan, joka ei etsinyt kuuluisaa hirviötä, mutta löysi sen kuitenkin!

Oppaan on kirjoittanut ja osin kuvannut toimittaja ja tietokirjailija Eeva Simola, joka on viettänyt Skotlannissa useita vuosia.