Tulossa

Kepparikirja — 2023 painos

Eevaliisa Juka, Kati Jukarainen

38,00 
ISBN

9789523735736

Kirjailija

Eevaliisa Juka, Kati Jukarainen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

huhtikuu 2023

Sivumäärä

250

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

2023 PAINOS – KEPPAREIDEN SUOSIO JATKUU!

Värikäs ja monipuolinen Kepparikirja opastaa toteuttamaan 18 erilaista keppihevosta sekä niiden varusteita. Mukana oikeaan kokoon tehdyt mittakaavat!

Kirja on täynnä kekseliäitä ja kauniita ideoita, joiden avulla voit toteuttaa erilaisia keppihevosia. Miltä kuulostaisi
arabikeppari tai pörröinen karvaponi? Keppihevosten maailma on hämmästyttävän monipuolinen.

Kirja johdattelee katsomaan käsitöitä uusin silmin. Keppareiden lisäksi ohjeilla valmistuu tarvikkeita ratsastus- ja hoitohetkiin. Loimet, suitset ja riimut kuuluvat jokaisen kepparin vakiovarusteisiin. Kirjan neuvoilla syntyvät reppu ja pikkulaukku kisaretkille. Säilytyspussiin
sujahtavat omat ja kepparin tärkeimmät pikkutavarat. Nikkaroi myös esteet hyppäämistä varten. Onnistunut keppari syntyy hyvillä käsityötaidoilla. Havainnolliset tekstit ja kuvat kertovat kaiken mitä osata tarvitsee. Voit ommella oppien avulla Kepparikirjan
hevosia tai valmistaa omia kaavoja.

Kaikki 35 ohjetta ovat helposti ymmärrettäviä. Kirjan helpoimmat kepparit on suunniteltu aloittelijoille. Kokeneille ompelijoille on tarjolla useita vaativampia malleja.

Kepparikirja on hurmaava käsityökirja, joka innostaa ompeluun ja keppihevosharrastuksen pariin. Kirjan ohjeet ja kaavat ovat Hirnuvillan Kati Jukaraisen ja Eevaliisa Jukan käsialaa. Hirnuvillalle jokainen päivä on uuden keppihevosen päivä.