Varastossa

Keto-päiväkirja

Anne Laios, Johanna Kangas, Marko Kangas

33,00 
ISBN

9789523736368

Kirjailija

Anne Laios, Johanna Kangas, Marko Kangas

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2023

Sivumäärä

200

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Keto-päiväkirjan uusi editio sisältää 12 viikon innostavan ja herkullisen suunnitelman sekä opastuksen ketogeeniseen ruokavalion maailmaan.

Tämä kirja on henkilökohtainen treenaajasi uuteen elämään!

Ketogeeninen ruokavalio on erittäin vähähiilihydraattinen ja runsasrasvainen ruokavalio, joka polttaa rasvaa ja pitää sinut energisenä ja kylläisenä. Tämä ketopäiväkirja sisältää 12 viikon innostavan ja herkullisen suunnitelman sekä opastuksen ketogeeniseen ruokavalion maailmaan. Keto-päiväkirjasta löydät tietoa ketoruokavalion aloittamiseen.

Keto-Pariskunta on suunnitellut sinulle valmiiksi 12 viikon ateriakokonaisuuden, ostoslistan jokaiselle viikolle sekä herkulliset reseptit kaikkiin ruokiin. Kirjasta löydät lisäksi tietoa ketoruokavaliosta, päiväkirjan 12 viikolle, johon voit merkitä mittoja, aterioita, elektrolyyttien kulutusta, makroja, unta ja paljon muuta.

Kirja sisältää yli 70 reseptiä, jotka sopivat myös viljattomaan, gluteenittomaan, sokerittomaan ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Helpoissa ja monipuolisissa resepteissä on käytetty kotimaisia ja ravintorikkaita raaka-aineita. Nämä ruoat maistuvat tunnetusti niin perheen pienimmille kuin koko perheelle.

Resepteissä käytettävät ruoka-aineet löytyvät helposti päivittäistavarakauppojen hyllyiltä.