Varastossa

Keto vallankumous - Päiväkirja & Reseptit

Anne Laios, Johanna Kangas, Marko Kangas

35,00 
ISBN

9789523731769

Kirjailija

Anne Laios, Johanna Kangas, Marko Kangas

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

lokakuu 2021

Sivumäärä

304

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tämä kirja on henkilökohtainen treenaajasi uuteen elämään!

Nyt on Ketovallankumouksen aika! Tämä kirja sisältää keto-päiväkirjan ja 12 viikon innostavan ja herkullisen suunnitelman ja opastuksen ketogeeniseen ruokavalion maailmaan. Mukana nyt yli 120 reseptiä!

Ketogeeninen ruokavalio on erittäin vähähiilihydraattinen ja runsasrasvainen ruokavalio, joka polttaa rasvaa ja pitää sinut energisenä ja kylläisenä. Tämä kirja sisältää 12 viikon innostavan ja herkullisen suunnitelman sekä opastuksen ketogeeniseen ruokavalion maailmaan.

Kirjasta löydät tietoa ketoruokavalion aloittamiseen. Keto-Pariskunta on suunnitellut sinulle valmiiksi 12 viikon ateriakokonaisuuden, ostoslistan jokaiselle viikolle sekä herkulliset reseptit kaikkiin ruokiin. Kirjasta löydät lisäksi tietoa ketoruokavaliosta, päiväkirjan 12 viikolle, johon voit merkitä mittoja, aterioita, elektrolyyttien kulutusta, makroja, unta ja paljon muuta.

Kirja sisältää yli 120 reseptiä, jotka sopivat myös viljattomaan, gluteenittomaan, sokerittomaan ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Helpoissa ja monipuolisissa resepteissä on käytetty kotimaisia ja ravintorikkaita raaka-aineita. Nämä ruoat maistuvat tunnetusti niin perheen pienimmille kuin koko perheelle.

Resepteissä käytettävät ruoka-aineet löytyvät helposti päivittäistavarakauppojen hyllyiltä.