Varastossa

Kivusta eroon - Jäsenkorjaajan opit kivuttomaan elämään

Mari Metsäpirttilä

38,00 
ISBN

9789523737068

Kirjailija

Mari Metsäpirttilä

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2024

Sivumäärä

144

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

KANSANTAJUINEN OPAS KEHON KIPUJEN HOITAMISEEN!

Tämä jäsenkorjauksen käsikirja kohtaa nykypäivän ihmiskehon haasteet niin ravinnon kuin muuttuneen kehon kuormituksenkin näkökannasta. Havainnolliset kuvat kertovat, kuinka voit yksinkertaisilla kotikonsteilla pitää kehosi hyvässä kunnossa.

Jäsenkorjauksen vahva ammattilainen ja anatomian taitaja Mari Metsäpirttilä jakaa kirjassa asiakastyössä saavuttaman osaamisensa sekä laaja-alaisen koulutus-ja elämänkokemuksensa ihmisten ja ihmiskehon hoitamiseen.

Jos hoidetaan vain oiretta, ongelmaksi muodostuu se, että vaiva ei katoa tai se palaa hetken päästä uudestaan. Jäsenkorjaajana pyrin aina löytämään alkuperäisen syyn vaivaan. Kipu osaa nimittäin olla ovela. Se piiloutuu, kätkeytyy, vaihtaa paikkaa ja palaa takaisin. Jotta siitä saa kiinni, on tunnettava ja käytävä läpi koko keho sekä ymmärrettävä kehon biomekaniikkaa, kalvoverkostojen toimintaa ja vaivojen taustoja.

Ensiarvoisen tärkeää on kuitenkin se, mitä Sinä teet. Kuinka Sinä kuormitat kehoasi, miten annat sille lepoa ja ravitset sitä? Tunnetko maailman painon harteillasi tai vedätkö perässäsi kivirekeä? Painavatko aikataulut ja ruuhkavuodet päälle? Mistä ottaa aikaa itselle ja kehon huoltamiseen?

Tämä kirja on tehty Sinulle avuksi ja tueksi arkeesi. Jotta voisit ymmärtää, kuinka kehosi toimii ja mistä kipusi ovat peräisin. Jotta sinulla olisi työkalut ja avaimet oman kehosi hyvinvointiin ja sen huoltamiseen.

Kirja on kansantajuinen ja lähtee asiakkaitteni tarpeista ja toiveista. Siitä, mikä toimii. Siitä, mitä on mahdollista tehdä. Siitä, mistä olisi helpointa aloittaa.

• Kuinka keho toimii?
• Miten ehkäistä nivelrikon syntyä?
• Kuinka välttää selkäkipua?
• Miten vilkastuttaa aineenvaihduntaa?
• Miten pudottaa painoa?