Varastossa

Kuinka tulla jalkapalloilijaksi - Valioliigan uskomaton maailma

Peter Crouch

19,90 
ISBN

9789523218574

Kirjailija

Peter Crouch

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2019

Sivumäärä

304

Paino 700 g
Mitat 217 × 158 × 27 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Jalkapalloilijaksi tullaan rakkaudesta lajiin. Kun sitten on jalkapalloilija, itsensä löytää oudosta ja hämmentävästä maailmasta.

Maailmasta, jossa yksi joukkuetovereista saapuu harjoituksiin kirkkaanpunaisessa puvussa käyttäen pukuun sopivaa knallia ja silmälaseja, joissa ei ole linssejä, ja jossa toisella joukkuetoverilla on niin monta urheiluautoa, että hän unohtaa jättäneensä niistä yhden – Porschen – rautatieasemalle. Silti hänen sukunimensä löytyy auton rekisterikilvestä.

Lähde mukanani pukuhuoneeseen nähdäksesi, ketkä kieltäytyvät koskemasta palloon ennen ottelua, miksi koko joukolla miljonäärejä ei koskaan ole suihkugeeliä, ja kuullaksesi, mitä Cristiano Ronaldo sanoo, kun hän katsoo itseään peilistä.

Käymme otteluiden jälkeisissä haastatteluissa, teemme itsestämme naurunalaisia sosiaalisessa mediassa ja yritämme pitää huolta siitä, että emme koskaan enää maksa 250 puntaa hiustenleikkuusta, jonka olisi saanut muualta kymmenellä punnalla. Meitä valmentaa ja kehuu Harry Redknapp, piinaa Rafael Benitez ja rauhoittaa Tord Gripin haitarin ääni. Luvassa on joitakin kamalia kappaleita ja todella huonoja päätöksiä.

Olen Peter Crouch. Tämä on Kuinka tulla jalkapalloilijaksi. Aloitetaan.

Peter Crouch on englantilainen valioliigapelaaja ja maa-joukkuehyökkääjä – ja tämä kirja on todella viihdyttävä kansainvälinen bestseller.