Varastossa

Kuivakakkukirja - Unohtumattomia makuelämyksiä

Sari Spåra

38,00 
ISBN

9789523738089

Kirjailija

Sari Spåra

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

huhtikuu 2024

Sivumäärä

208

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tämä kirja on todellinen aarreaitta kaikille kuivakakkujen ystäville, tarjoten perinteisiä herkkuja ja unohtumattomia makuelämyksiä melkein 100 reseptin verran.

Tämä kirja on todellinen aarreaitta kaikille kuivakakkujen ystäville, tarjoten perinteisiä herkkuja ja unohtumattomia makuelämyksiä melkein 100 reseptin verran.

Kirjasta löytyy vuosikymmeniä vanhoja kuivakakkuohjeita, jotka ovat välittäneet iloa ja makunautintoja sukupolvelta toiselle. Puhelinkakku, köyhän kakku ja ruhtinattaren kakku herättävät nostalgisia muistoja ja vievät takaisin menneiden aikojen leivontatuokioihin.

Lisäksi klassikkokakut, kuten tiikerikakku, arabialainen kahvikakku ja kultakakku, saavat ansaitsemansa paikan kirjassa. Ne tarjoavat tuttua ja turvallista herkuttelua, joka ei koskaan petä.

Kuivakakkujen maailma ei kuitenkaan rajoitu vain perinteisiin herkkuihin. Kuivakakkukirja tarjoaa myös moderneja ja jännittäviä makuyhdistelmiä. Nämä herkut yllättävät makunystyräsi ja antavat tilaisuuden kokeilla jotain rohkeampaa.

Kirjassa ei myöskään unohdeta niitä käytännön vinkkejä, joista leivontaharrastajat ja aloittelijat voivat hyötyä. Kirja tarjoaa parhaat vinkit esimerkiksi siihen, kuinka kuivakakuista voi loihtia upean hääkakun tai kuinka hyödyntää kuivahtaneen kuivakakun tähteet
herkullisella tavalla. Lisäksi saat arvokasta tietoa kakkuvuokien valinnasta, oikeasta paistotavasta, kakkujen tuunaamisesta ja säilytyksestä.

Tämä kirja on enemmän kuin pelkkä reseptikokoelma. Se on inspiroiva opas kuivakakkujen maailmaan, täynnä tarinoita, perinteitä ja leivontataitoa. Kuivakakkukirja avaa oven uusiin makuelämyksiin ja antaa sinulle työkalut loistavien kuivakakkujen valmistamiseen
omassa keittiössäsi.