Varasto loppu

Metsäkellintä - terveyttä luonnosta

Mirja Nylander

35,00 
ISBN

9789523217133

Kirjailija

Mirja Nylander

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Paino 670 g
Mitat 218 × 158 × 25 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Suomalaisista juurista ja suomalaisesta metsäyhteydestä kehitetty ja nykypäivään tuotu sekä tulevaisuutta luova metsälääketieteellinen menetelmä, jota sävyttää metsän syvä kunnioitus ja yhteistyö metsäluonnon kanssa.

”Metsäkellinnällä päästämme luovuuden vapauteen, löydämme sisältämme innostuvan intohimoisen toimintakyvyn ja virittäydymme yhdessä metsän kanssa arvostavan myötätuntoisen, aikaansaavan leppoisan ja parantumisen mahdollistavan elämänasenteen taajuuksille.”

Metsäkellintä on suomalaisista metsäisistä juurista, kansanperinteestä ja nykytiedosta kehitetty hyvänolonhurvittelu kehollisen terveyden ylläpitoon ja viritys yhteiseen, voimaantumisen mahdollistavaan, syväkokemukseen.

Metsäkellintä on yhteydenotto oman syvätajunnan kautta metsätajuntaan, kurkistus päivätajunnan ja päivätajuntaa ohjaavien aistien taakse. Täällä syvätasolla mahdollistuu myös henkinen parantuminen.

Itseä ja muita opitaan hellimään metsäkellinnän harjoitteiden avulla ja kymmenen vuoden aikana kellinääreihin sekä puuhengityskouluihin osallistuneiden kokemusten pohjalta. Kirjan luettuaan lukija ymmärtää miksi kävelylenkeillä kannattaa tietoisesti hengittää metsänvihreyttä sydämen
alueelle, milloin on hyvä suunnata askeleensa mäntykankaalle tai milloin koivikkoon sekä miksi ja miten hyödyntää villejä metsänantimia vaikka saunanlauteilla.

Puhumattakaan kuinka lisätä pyhyyden tuntua omaan arkeen metsän pyhyyden kokemuksen avulla ja mikä merkitys tällä on koko elämään. Tai jos on kovasti pelokas olo siitä, kuinka selviää elämässä eteenpäin – kuinka silloin metsäluonto voi auttaa.

Kirjassa myös avataan käytännönläheisesti mitä metsäkellinnän harjoitteiden taustalla piilee, mikä on niiden tieteellinen ja tutkimuksellinen perusta. Samoin avataan suomalaisen kansanperinteen tietoa ja tietäjyyttä metsistä, metsätajua. Lisäksi kirjassa on tarvittava määrä nykytietoa ihmisen omien tietoisuustaitojen hyödyntämismahdollisuuksista oman terveytensä ylläpidossa.