Varastossa

Nordic Fit Mama - Äidin hyvinvointi

Nordic Fit Mama

38,00 
ISBN

9789523735767

Kirjailija

Nordic Fit Mama

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2023

Sivumäärä

220

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Nordic Fit Mama on erikoistunut synnytyksenjälkeiseen fyysiseen ja henkiseen kuntoutumiseen.

Äidit jäävät synnytyksen jälkeen yleensä yksin, eivätkä he saa riittävästi tarvitsemaansa tukea herkässä elämäntilanteessaan. Nordic Fit Maman asiakkaista (joita ollut yli 20 000) 90% kokee itsensä yksinäisiksi. Myös monet raskaudesta ja synnytyksestä johtuvat terveysongelmat (kuten lantionpohjan lihasten heikkous ja vatsalihasten erkauma) jäävät usein hoitamatta, sillä äitien hyvinvointia ei juuri seurata synnytyksen jälkeen. Heille varataan vain lopputarkastusaika, jossa tehdään vain välttämättömin sisätutkimus.

Kirjassa käydään havainnollisesti ja selkeästi läpi Nordic Fit Maman suosituin Kuntouta keskivartalo® -valmennuksen harjoitukset. Se sisältää myös paljon muuta tietoa synnytyksenjälkeisestä hyvinvoinnista, mielenterveyttä unohtamatta. Nordic Fit Maman valmennukset on tehty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ja niiden tehosta on tehty yliopistotasoisia tutkimuksia.

Kirjassa kerrotaan myös Riina Laaksosen, kolmen pojan äidin ja hyvinvointiyrittäjän tarina. Mikä sai Riinan perustamaan yrityksensä? Millainen hänen oma äitimatkansa on ollut? Mitä hän haluaa suomalaisten äitien tietävän?

Kirja sopii kaikille äideille, sillä kehoaan (ja mieltään) voi kuntouttaa vuosia synnytyksen jälkeenkin. Se on tarkoitettu tukemaan naisia heidän elämänsä herkimmällä ja haastavimmalla matkalla. Toivomme, että kirja myös lohduttaisi ja valaisi uskoa siihen, että jokainen äiti on lapselleen kaikkein paras ja että hän riittää, juuri sellaisena kuin on.