Varasto loppu

Norjalainen villa

Anne Vierimaa

38,00 
ISBN

9789523735385

Kirjailija

Anne Vierimaa

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

helmikuu 2023

Sivumäärä

250

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kirja sisältää monipuolisesti norjalaistyylisiä neuleita, joita on modernisoitu tähän päivään.

Islantilainen Villa -kirjoista tunnettu suunnittelija Anne Vierimaa (@anceligadesign) antautuu vuorostaan norjalaisen villan vietäväksi.

Kirja sisältää monipuolisesti norjalaistyylisiä neuleita, joita on modernisoitu tähän päivään. Kirja on ylistys Norjan luonnolle sekä perinteisille norjalaisille käsitöille.

Valokuvaaja Harri Tarvaisen ottamat valokuvat luovat kirjaan jälleen kerran henkeä salpaavan upean tunnelman.

Norjalaisiin villalankoihin oli helppo rakastua; lämpöä, pehmeyttä ja laadukkaita lankoja, joissa on todella laaja värikartta. Norjalainen villa -kirjasta löydät norjalaistyylisiä villapusero ja -takki malleja sekä naisille että miehille.

Ruija-puseron leikkisät kuviot houkuttelevat kokeilemaan erilaisia värivaihtoehtoja, Jääleinikit kurkottavat kohti tähtitaivasta, kun taas Lapin alppiruusut kukkivat ylväänä metsän reunalla. Husky on suunniteltu koiran kanssa liikkujille, Talviaamupuseron värejä katsellessa voit tuntea olevasi pakkasaamun hellässä syleilyssä ja Tunturiniityn suojassa on ihana retkeillä. Vuonohevonen -kuvio vie seikkailulle satumetsään ja tämä on samalla todellinen neulojan taidonnäyte. Pohjolan tytär -pusero on voimakas, mutta samalla herkkä naisellinen puseromalli, Kallio- ja Tähtitaivas-puserot sisältävät perinteisiä kuvioneulemalleja, joista löytyy tietenkin himpun verran modernia ”twistiä”. Kaarna-villatakin alla ei kylmä yllätä, kun lämmin villa ja rauhoittavat värit ympäröivät sinua.

”Istahda lempipaikkaasi vieressäsi kupponen kuumaa juomaa, avaa kirja ja lähde kanssani neulontaretkelle upeaan norjalaiseen tunnelmaan ja ihastu iki-ihanaan norjalaiseen villaan!”