Varasto loppu

Olutelämys - Matkaopas oluen ympärillä

38,00 

Esittely

Olutelämys on tarkoitettu oluesta, ruuasta, kulttuurista ja matkustamisesta kiinnostuneille kuluttajille, jotka eivät ole niinkään olutharrastajia vaan kulinarismista ja hyvistä juomista nauttivia.

Ihannetapauksessa Olutelämystä voi käyttää rinnan muiden yleismatkaoppaiden kanssa ja näin kokea olutelämyksiä matkallaan. Samoin olutelämysopas soveltuu sohvamatkalle, vaikka hyvän oluen seuraan. Opas
on ensimmäinen sarallaan, mutta odotettu ja kiinnostava lisä olutkirjallisuuteen sekä matkaoppaisiin.

Oppaassa on tarkoitus esitellä monille jo entuudestaan tutun kaupungin tunnetut ja tuntemattomat olutnähtävyydet ravintoloita, panimoita ja kotiin vietäviä tuliaisia myöten.

Olutelämyksessä esiteltävät kaupungit ovat Tukholma, Oslo, Kööpenhamina, Tallinna, Berliini, Amsterdam, Bryssel, Lontoo, Wien, Budapest, Praha, Varsova, Rooma, Madrid, Lissabon. Oppaan on tarkoitus olla apuna myös matkailijoille, jotka matkustavat muistakin kuin olutsyistä tunnettuihin kaupunkeihin.

Oppaassa painottuu kohteissa paikallisuus, historia, pienyrittäjyys ja kiinnostavuus. Tärkeä osa on varattu myös oluen ja ruuan yhteiskäytölle sekä paikallisille pienpanimoille. Jokaisessa kohteessa esitellään myös yksi, vähän erikoisempi olutnähtävyys ja kerrotaan lyhyesti maan/kaupungin oluthistoriasta. Oppaasta saa myös hyviä käytännön vinkkejä olut- ja ruokaostoksiin sekä mielenkiintoista faktatietoa oluesta.