Tulossa

Padel - Pelaajan opas

Anni Laukka, Joni Luolamaa

35,00 
ISBN

9789523737594

Kirjailija

Anni Laukka, Joni Luolamaa

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

helmikuu 2024

Sivumäärä

192

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Padel on tällä hetkellä maailman nopeiten kasvava urheilulaji! Maailmanlaajuisesti harrastajia on jo noin 25 miljoonaa ja Suomessakin on jo arviolta 100 000 ja tasainen kasvu jatkuu edelleen.

Padel – Pelaajan opas on tarkoitettu kaikille harrastajille tarjoten tietoa lajista, tekniikkatietoa lyönneistä, oppeja pelistrategioista ja mielenkiintoisia vieraskynäkirjoituksia tunnetuilta Suomalaisilta huippupelaajilta!

Kirjassa on laadukkaita kuvia elävöittämässä kirjaa tuoden tekniikkakohtiin selkeyttä.

Kirjan kirjoittajatiimi:

Aloittelijasta ammattilaiseksi muutamassa vuodessa siirtynyt Joni Luolamaa todella tietää, miltä tuntuu hivuttautua vähitellen kovempiin peleihin ja matkan aikana oppia onkin karttunut monilta alan ammattilaisilta ulkomaita myöden. Pelaamisen ja valmennusten ohella hän on tehnyt opetusvideoita sosiaalisen median kanaviin, josta hän on tullut koko Suomen tietoisuuteen. Koulutukseltaan Luolamaa on luokanja liikunnanopettaja. Jonin apuna kirjan tekijätiimissä oleva Anni Laukka on toinen kerrasta koukkuun jäänyt intohimoinen padelharrastaja. Hän osaa tuoda kirjaan harrastajan näkemystä.

Vinkit:

• lyöntien teknisiin toteutuksiin
• pelistrategioihin
• liikunnallisten taitojen oppimiseen
• kisaamiseen
• varusteisiin
• oheisharjoitteluun sekä paljon muuta!