Varastossa

Pete Poskiparta - Mies ja mieli

Päivi Sappinen

36,00 
ISBN

9789523734326

Kirjailija

Päivi Sappinen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2023

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kirjassa kuljetaan koko taianomainen matka idearikkaan pikkupojan touhuista rankkoihin murrosiän kuohuihin ja ensimmäisistä haparoivista taikatempuista yhdeksi alansa huipputekijöistä.

Matka maailman magian huipulle!

Pete Poskiparta (s. 1977) on Suomen tunnetuimpia ammattimentalisteja, joka on hämmästyttänyt katsojia täysissä saleissa Suomen lisäksi mm. Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Poskiparta on Vuoden Taikuri 2014, kansainvälisen Dunninger Memorial Award 2019 -palkinnon voittaja sekä Suomen Yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021.

Esityksissään Poskiparta luo taidokkaasti illuusion mahdottomasta ja onnistuu sekä naurattamaan että ällistyttämään yleisöään illasta toiseen. Tie laman kurittaman pikkukaupungin kapinoivasta koulupudokkaasta sujuvasanaiseksi showmieheksi on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin suoraviivainen. Rosoista polkua ovat värittäneet niin ulkopuolisuuden tunne, taloudelliset haasteet kuin masennuskin.

Kirjassa kuljetaan koko taianomainen matka idearikkaan pikkupojan touhuista rankkoihin murrosiän kuohuihin ja ensimmäisistä haparoivista taikatempuista yhdeksi alansa huipputekijöistä. Teoksessa ääneen pääsevät Poskiparran lisäksi hänen perheensä sekä läheiset ystävänsä ja kollegansa Suomesta ja ulkomailta.

Päivi Sappinen (s. 1982) on vapaa kirjoittaja ja media-alan yrittäjä, jolla on freelance-toimittajana vahva kokemus henkilöjuttujen kirjoittamisesta sekä printti- että verkkolehtiin. Lisäksi hän on kirjoittanut kaksi tarinallista tietokirjaa Uudenkaupungin vanhoista taloista sekä Neon 2 -yhtyeen musiikkiin pohjautuvan näytelmän Mannapuuroa ja mansikkaa.