Varastossa

Pienin muutoksin parempaa - Helpot arjen reseptit

Hanna Partanen

38,00 
ISBN

9789523736290

Kirjailija

Hanna Partanen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2023

Sivumäärä

144

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Hannan kuudes teos vastaa kysymykseen ”Mitä tänään taas syötäisiin?”

Erilaisia ruokareseptejä on maailma pullollaan. Silti me kamppailemme arjessa ”Mitä tänään taas syötäisiin” -kysymyksen kanssa. Hyvä arkiruoka antaa meille energiaa, keholle oikeanlaisia rakennusaineita ja auttaa pysymään terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

Mutta entäpä jos kolesterolitaso on noussut tai sukurasitteena on tyypin 2 diabetes? Mitä ruokavaliossa kannattaa tällöin huomioida ja kuinka reseptejä olisi hyvä muokata? Kirjasta saat käytännön vinkkejä siihen, kuinka voit lisätä kuidun saantiasi tai parantaa ruokavaliosi rasvan laatua. Reseptejä löytyy niin aamiaiselle kuin arjen kotiruokailuun – herkuttelua tietenkään unohtamatta. Kirjan oppeja hyödyntämällä voit jatkossa tuunata reseptin kuin reseptin juuri sinun terveydellesi sopivaksi.

Hanna Partanen on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Hän on tehnyt luennoinnin ja kouluttamisen ohella myös potilastyötä jo lähes kaksikymmentä vuotta. Näistä erilaisista vuorovaikutustilanteista Hanna ammentaa sisältöä kirjoihinsa, jotta voisi auttaa laajempaa joukkoa suomalaisia voimaan paremmin.

Tämä on Hannan kuudes teos, mutta ensimmäinen pääasiassa resepteihin painottuva kirja.