Varastossa

Pirkko Mannola - Elämää!

Markku Veijalainen

35,00 
ISBN

9789523216990

Kirjailija

Markku Veijalainen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

syyskuu 2018

Sivumäärä

160

Paino 710 g
Mitat 247 × 176 × 18 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Missikisat – mikä ihana tekosyy!

Tamperelaisen Tomi Mannolan kaverit hakivat kilvan Pirkkoa tanssimaan ja kehuivat, miten pikkusiskosta oli kasvanut varsinainen kaunotar. Tästä innostuneena isoveli ilmoitti pikkusiskon Miss Suomi kilpailuun päästäkseen Helsinkiin katsomaan kauniita naisia. Pirkon poikaystävä opiskeli pääkaupungissa, joten missikisoista tuli myös Pirkolle hyvä tekosyy matkustaa Helsinkiin.

Kun Pirkko valittiin Miss Suomeksi, se toi Tomille 2 500 markan löytöpalkkion, jolla hän osti itselleen uuden pikkutakin. Pirkolle tuo ilta avasi ovet maailmaan, josta hän, Tomi tai Pirkon äiti May eivät tuona iltana voineet edes kuvitella.

Pirkko oli koko elämänsä ajan uskaltanut heittäytyä uusiin haasteisiin ja uskonut itseensä. Supersuosittu “Tanssii tähtien kanssa” – tv-ohjelma oli juuri sellainen haaste, josta Pirkko tulisi nauttimaan. Näin hän ajatteli tammikuussa 2009, kun kevään kilpailijat esiteltiin yleisölle.

Tiistaina, maaliskuun 3. päivänä, Pirkon aviomies Åke Lindman kuoli. Samana iltana Pirkolla oli Espoon teatterissa esitys. Viisi päivää myöhemmin, sunnuntaina, Pirkko aloitti lähes koko kevään kestävän ja fyysisesti erittäin haastavan tanssiohjelman.

Elämää! on tarina tamperelaistytön matkasta kaikkien tuntemaksi filmitähdeksi, iskelmälaulajaksi ja näyttelijäksi.