Varastossa

Pizzanpaistajat - Toinen kattaus

Pizzanpaistajat

38,00 
ISBN

9789523735804

Kirjailija

Pizzanpaistajat

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2023

Sivumäärä

400

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

MYYNTIMENESTYKSEN LAAJENNETTU PAINOS!

Minustako mestaripaistaja? – Kirja on Pizzanpaistajien rakkaudella laatima teos, joka antaa käytännönläheisiä vinkkejä jokaiselle, joka haluaa kehittyä taitavaksi pizzakokiksi.

Kirjassa kuvataan yksityiskohtaisesti ja mielenkiintoisella tavalla oppimispolku keittiön sähköuunia käyttävästä oppipojasta ensin pizzakisälliksi ja lopulta mestaripaistajaksi.

Kirjassa esitellään maukkaan pizzataikinan salat, tomaattisoseen valmistaminen sekä juustojen ja muiden raaka-aineiden käyttö herkullisen pizzan valmistuksessa. Lisäksi oman tilansa saavat pizzanpaistamisessa tarvittavat välineet ja erilaiset pizzauunit.

Koska kyseessä on ruokakirja, sisällytimme siihen myös paljon äärimmäisen herkullisia reseptejä. Tärkeimpien klassikoiden lisäksi kirjassa esitellään myös uudempia ja erikoisempia ohjeita, jotka on huolellisesti valikoitu Pizzanpaistajat-yhteisön gastronomisesta ilotulituksesta.

Pizzasta on tunnetusti moneksi ja kirjassa esitelläänkin kaikki tärkeimmät pizzatyylit, mm. napolilainen ja roomalainen pizza, levypizzat ja amerikkalaiset tyylisuunnat aina Detroitista New Yorkiin.Tiedonjanoisille on kirjaan koostettu myös katsaus Pizzanpaistajat-yhteisön syntymiseen sekä pizzan historiaan Italiassa ja Suomessa.

Tämä teos on sekä herkuttelijoille että herkkujen valmistajille. Jos rakastat pizzaa, tämä kirja on juuri sinulle. Ja luettuasi kirjan tulet todennäköisesti nauttimaan pizzasta vieläkin enemmän!