Tulossa

Pizzanpaistajat

Pizzanpaistajat

35,00 
ISBN

9789523733121

Kirjailija

Pizzanpaistajat

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

syyskuu 2021

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Minustako pizzamestari? – Kirja on Pizzanpaistajien rakkaudella laatima teos, joka antaa käytännönläheisiä vinkkejä jokaiselle, joka haluaa kehittyä taitavaksi pizzakokiksi. Kirjassa kuvataan yksityiskohtaisesti ja mielenkiintoisella tavalla oppimispolku keittiön sähköuunia käyttävästä oppipojasta ensin pizzakisälliksi ja lopulta mestaripaistajaksi.

Kirjassa esitellään maukkaan pizzataikinan salat, tomaattisoseen valmistaminen sekä juustojen ja muiden raaka-aineiden käyttö herkullisen pizzan valmistuksessa. Lisäksi oman tilansa saavat pizzanpaistamisessa tarvittavat välineet ja erilaiset pizzauunit. Koska kyseessä on ruokakirja, sisällytimme siihen myös paljon äärimmäisen herkullisia reseptejä.

Tärkeimpien klassikoiden lisäksi kirjassa esitellään myös uudempia ja erikoisempia ohjeita, jotka on huolellisesti valikoitu Pizzanpaistajat-yhteisön gastronomisesta ilotulituksesta. Pizzasta on tunnetusti moneksi ja kirjassa esitelläänkin kaikki tärkeimmät pizzatyylit, mm. napolilainen ja roomalainen pizza, levypizzat ja amerikkalaiset tyylisuunnat aina Detroitista New Yorkiin.