Varastossa

Private Chef painekattilassa

Lasse Lindqvist, Markku Mutanen

38,00 
ISBN

9789523736009

Kirjailija

Lasse Lindqvist, Markku Mutanen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

huhtikuu 2023

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tästä kirjasta ei puutu räiskyvää ravintoladraamaa, sillä kirjassa niin kokki kuin keittokin kiehuvat välillä yli. Mukana parhaat reseptit.

Yksityiskokki Markku Mutasen tarina on kertomus haasteiden voittamisesta ja ihailtavasta yrittäjähenkisyydestä. Mutasen tarina on positiivinen hyvän mielen kirja. Kertomuksesta ei kuitenkaan puutu myöskään räiskyvintä ravintoladraamaa, sillä kirjassa niin kokki kuin keittokin kiehuvat välillä yli. Kirjaan omaa maustettaan antavat myös lukuisat julkisuuden henkilöt.

Tarinassa kulkee myös yhteiskunnallinen pohjavire, sillä kirja haastaa lukijansa pohtimaan paineensietokyvyn ja sosiaalisten vuorovaikutustaitojen merkitystä hotelli- ja ravintola-alan työyhteisöissä.

Värikkään elämänsä aikana Markku Mutanen on työskennellyt useissa ammateissa, mutta ruoanlaittaminen on aina ollut hänen intohimonsa. Kirjan tarinoiden lomassa lukijan ruokahalua herättelevät ensiluokkaiset reseptit ja laadukkaat ruokakuvat, jotka voivat inspiroida yhtä lailla niin aloittelevia kotikokkeja kuin jo edistyneempiä ruoanlaiton ammattilaisia.

Yksityiskokki Markku Mutanen on työskennellyt radiokokkina Espanjan Fuengirolassa, ja oppia ruoanlaittoon hän on hakenut myös Yhdysvalloista.

Vuonna 2013 Mutanen osallistui myös Hell’s Kitchen Suomi
-televisio-ohjelmaan. Lasse Lindqvist (s. 1986) on jyväskyläläinen kirjailija ja kirjoittamisen ohjaaja. Hänen esikoisteoksensa, urheilutoimittaja Tapio Suomisen
elämäkerta Urheiluhullu. Stadioneilta suljetulle osastolle (Otava, 2019) on ollut arvostelu- ja myyntimenestys.