Varastossa

Suuri askartelukirja

Kaisa Sillanpää

38,00 
ISBN

9789523737303

Kirjailija

Kaisa Sillanpää

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

toukokuu 2024

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Löydä uusi innostava ja luovuutta kehittävä harrastus. Askartelu on mukavaa ajanvietettä, askartelu vie mennessään ja aika kuluu kuin siivillä.

Askartelu antaa elämyksiä ja oivalluksia. Käsillä tekeminen on hyvää vastapainoa arkiselle aherrukselle ja työn teolle.

Suuri askartelukirja on suunnattu kaikille askartelusta kiinnostuneille. Kirjasta löytyy runsaasti ohjeita jotka sopivat vasta-alkajillekin, mutta haasteita löytyy myös pidempään harrastaneille. Ohjeet ovat helposti seurattavia ja kuvasarjoista voi seurata työn etenemistä.

Kirjassa esitellään paljon erilaisia menetelmiä – tuftauksesta neulahuovutukseen ja silkkimaalauksesta linoleikkaukseen.

Kirjasta löydät monipuolisia projekteja eri materiaaleja käyttäen. Tehdään kirjonta- ja tilkkutöitä, vauhdikkaita keppareita, nalleja ja muita pehmeitä hahmoja, valmistetaan keraamisesta massasta nukkeja, itsetehdyistä muovailumassoista muotoillaan monenlaista, villatupsuista syntyy pörröisiä eläimiä, tehdään koruja, kylttejä, pieniä puu- ja metallitöitä, soittimia ja monipuolisia paperi- ja pahviaskarteluja, annetaan vanhoille kirjoille uusi elämä ja paljon muuta.

Tervetuloa askartelun iloiseen maailmaan, jossa mielikuvitus ei tunne rajoja!