Varastossa

Suuri astrologiakirja - Hengen voimien mestari sinussa

Seppo Tanhua

44,00 
ISBN

9789523737082

Kirjailija

Seppo Tanhua

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Sivumäärä

456

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tämä kirja on elämää syvältä luotaavien planeettakuvioiden massiivinen hakuteos, joka toimii erinomaisena tulkintaoppaana astrologian harrastajalle – ja miksei myös ammattilaiselle.

Astrologian mielenkiintoisin ja käytetyin osa on ajan tutkiminen, hora skopein, – ’tähytä hetkeen’, mutta henkisen kehityksen kannalta timanttisin osa on syntymäkartan pyhä geometria eli planeettojen väliset kulminaatiot.

Aspektit ovat yhteys edellisiin elämiimme, sukukarmaamme ja ennen kaikkea salattuihin ainutlaatuisiin mystisiin kykyihimme. Vasta opittuasi tuntemaan todelliset ja pysäyttämättömät henkiset valmiutesi pystyt tehokkaasti käyttämään hyväksesi tietoa kosmisista rytmeistä elämäsi kronologisena kalenterina.

Jokaisella ihmisellä on täysin oma ja mittaamattoman tärkeä elämäntehtävä oman henkisen kasvun ja henkisen heräämisen toteuttajana. Piilevien kosmisten kykyjemme avautuessa ajaudumme sisäisen pakon ajamina toteuttamaan omaa missiotamme maailman jatkuvassa luomisprosessissa. Astrologian ja erityisesti karttasi aspektien avulla tulet löytämään kokonaan uuden näkökulman sellaisiin persoonallisiin piirteisiisi, joita Sinut on opetettu pitämään negatiivisina, häpeällisinä ja usein myös moraalittomina. Aspektioppi on oppi ihmisen sisällä elävästä Rakkauden mestarista, Sisäisestä soturista, joka tietää, mitä tekee ja joka ymmärtää joka hetki tekevänsä juuri sen, mitä kosmisten lainalaisuuksien mukaan kuuluukin tehdä. Tärkein aspekteista saatava oivallus on omasta syyllisyydentunnosta vapautuminen.

Tästä kirjasta löytyy hermeettiseen filosofiaan perustuva tulkinta jokaiselle omasta tai ystäväsi kartasta löytyvälle pääaspektille. Tämä kirja on elämää syvältä luotaavien planeettakuvioiden massiivinen hakuteos, joka toimii erinomaisena tulkintaoppaana astrologian harrastajalle – ja miksei myös ammattilaiselle.