Varastossa

Suuri  astrologiakirja - Planeetat ja täydellinen sinä  - Laajennettu painos

Seppo Tanhua

44,00 
ISBN

9789523738539

Kirjailija

Seppo Tanhua

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

huhtikuu 2024

Sivumäärä

504

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Suuri astrologiakirja antaa hyvän pohjan astrologiseen karttaan ja tulkintatekniikkaan tutustumiselle sekä sisältää konkreettisia tulkintoja kartan eri tekijöistä. Kirja on loistava hakuteos astrologian harrastajalle, joka haluaa selvittää kartan eri tekijöitä mahdollisimman vaivattomasti.

Suomen tunnetuin astrologi Seppo Tanhua aloitti astrologian opiskelun jo vuonna 1989, ja ammattiastrologina hän on toiminut vuodesta 1991 alkaen. Siitä lähtien hän on tehnyt henkilökohtaisia tulkintoja tuhansille asiakkaille ja vetänyt astrologiakursseja. Myös useita
astrologialeirejä on takana kaikkialla Suomessa ja muutama myös ulkomailla. Hänen Astro.fi-sivustollaan työskentelee
tällä hetkellä yli 10 hengen astrotiimi, ja sivulla vierailee valtaisa määrä astrologiasta kiinnostuneita harrastajia.

Tanhua on koonnut kirjaan oman, useista lähteistä koostuvan näkemyksensä kartan perustekijöistä, jotka kuvaavat persoonallisuutta, uraa, missiota, ihmissuhteita ja kotielämää. Teksteissä avautuu hänen astrologinen maailmansa kolmenkymmenen vuoden ajalta.

Kirjan toisessa painoksessa mukana ovat myös asteroiditulkinnat eli kartan jumalatarhahmot. Tämän teoksen kanssa on turvallista ja todella helppoa lähteä liikkeelle. Tekstit ovat inhimillisiä ja kannustavia, sillä Tanhuan näkemyksen mukaan astrologinen kartta on kuva ”Täydellisestä Minusta”. Kartan jokainen tekijä on esoteerisen näkemyksen mukaan suuri mahdollisuus, kunhan sen oikein oivaltaa.

Erityispiirteenä tässä kirjassa on, että se sisältää ilmaisen karttaohjelman ja kartan laatimiseen opastavan verkkokurssin www.astro.fi-sivustolla kirjasta löytyvällä ohjeistuksella. Astrologiaharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan ollut tämän helpompaa.