Varastossa

Suuri pizzakirja

Kaisa Sillanpää

38,00 
ISBN

9789523733756

Kirjailija

Kaisa Sillanpää

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

Maaliskuu 2022

Sivumäärä

304

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Suuri pizzakirja on kattava opas pizzan valmistukseen kotona. Kirjan ohjeilla teet itse elämäsi parasta pizzaa. Upeasti kuvitettu kirja antaa vinkkejä joiden avulla onnistut varmasti.
Kirja vie lukijansa pizzojen maailmaan. Kirjasta löytyy laaja valikoima erilaisia pizzoja, kuten napolilaiset pizzat, roomalaiset pizzat, amerikkalaiset pizzat, pannupizzat, peltipizzat, calzonet, kasvispizzat ja jälkiruokapizzat, niin klassikkopizzat kuin gourmetpizzatkin. Kirja tarjoaa myös eri maiden erikoisuuksia
ja pizzan lähisukulaisia.Kirjassa käsitellään kaikki pizzan valmistusprosessit taikinan valmistuksesta muotoiluun ja täytteiden valitsemisesta paistamiseen.

Kirja antaa useita taikinareseptejä joilla valmistat
valintasi mukaan nopeita tai enemmän aikaa vieviä taikinoita. Kastikeresepteissä on myös valinnanvaraa, ohjeilla valmistuu tomaattikastikkeiden ohella myös valkoisia kastikkeita ja värikkäitä vihanneskastikkeita.
Täytevaihtoehtoja löytyy todella runsaasti.

Kirja sisältää paljon kasvisversioita. Erilaiset ruoka-allergiat ja ruokavaliot on myös huomioitu.
Näissä pizzoissa maku on pääosassa. Kaikki pizzakirjan reseptit ovat innostavia ja niiden avulla valmistat herkullisen innovatiivisia pizzoja.
Pizzakirjan pizzat on paistettu erilaisilla uuneilla, tavallisessa kotiuunissa, leivinuunissa, puulämmitteisessä pihapizzauunissa, kaasulämmitteisessä pizzauunissa ja grillissä.

Kirjan kirjoittajalla on pitkä kokemus pizzan tekemisestä ja hänen pihalla on komeillut itserakennettu perinteinen italialainen puulämmitteinen kiviuuni jo 10 vuotta. Pizzakirjasta löydät lisäksi seikkaperäisiä