Paikanvaraus
Tulossa

Suuri synnytyskirja

Jenna Hellsten

38,00 
ISBN

9789523737563

Kirjailija

Jenna Hellsten

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2023

Sivumäärä

256

Esittely

Kätilö Jennan parhaimmat opit ja vinkit synnytykseen!

Jenna toimii yksityisenä kätilönä tukien ja valmistaen perheitä odotukseen, synnytykseen ja lempeään vanhemmuuteen. Jenna on toiminut synnytysten parissa jo vuodesta 2011 alkaen. Jenna on tehnyt kätilön töitä ympäri maailman, joka on tuonut hänelle monipuolisen osaamisen ja mielettömän perspektiivin kätilön työn ytimeen.

Tässä kirjassa Jenna jakaa parhaimmat niksinsä ja salaisuutensa sujuvaan sekä vahvistavaan synnytykseen. Tämä opus toimii tärkeänä tukena jo raskauden aikana poistaen jännitystä, tuoden hurjasti lisää itsevarmuutta ja luottamusta omaan kehoon sekä tulevaan synnytykseen. Luettuasi tämän sinulla on käytössäsi myös paljon kontreettisia työkaluja yhteen elämänne tärkeimpään päivään.

Voit siis rentouttaa lantionpohjasi, lopettaa yltiömäisen tiedonhaun ja keskittyä tämän kirjan lukemiseen yhdessä kumppanisi tai tukihenkilösi kanssa. Tässä kirjassa on koottuna kaikki, mitä teidän tarvitsee tietää hyvän synnytyskokemuksen saamiseksi! Kirja sisältää paljon Jennan käytännössä parhaaksi todettuja oppeja vuosien varrelta ja tämän avulla osaatte tehdä tietoisia valintoja itse synnytyksen aikana.

Tämän kirjan luettuasi et malta odottaa, että pääset synnyttämään!