Varastossa

Taitava ratsastaja - Käytännön harjoituksilla laadukkaasti liikkuva ja hyvinvoiva hevonen

Maria Mäenpää, Marjut Leminen

38,00 
ISBN

9789523218550

Kirjailija

Maria Mäenpää, Marjut Leminen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2019

Sivumäärä

200

Paino 780 g
Mitat 257 × 200 × 22 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Taitava ratsastaja – käytännön harjoituksilla laadukkaasti liikkuva ja hyvinvoiva hevonen.

Miten ratsastetaan yhdessä hevosen kanssa?

Ratsukko on parhaimmillaan silloin, kun hevonen haluaa tehdä yhteistyötä. Taitava ratsastaja kehittääkin fyysisen suorituksen lisäksi hevosen keskittymistä ja luottamusta ratsastajaan.

Kirja sisältää runsaasti käytännön voimistelu- ja harjoitteluvinkkejä, jotka ovat sovellettavissa eritasoisille ratsastajille ja hevosille. Lisäksi tavoitteena on herätellä lukija ajattelemaan omaa ratsastustaan: miten ohjata hevosta suorittamaan tehtävät laadukkaasti, vaivatta ja mielellään? Kouluratsastustehtävien ihannesuorituksia täydennetään tyypillisillä ongelmilla sekä niiden ratkaisuilla: johtuuko virhe ratsastajan avuista, hevosen fysiikasta vai keskittymisen puutteesta. Lisäksi käsitellään mm. ratsastuksen suunnittelua, kokoamista ja juoksuttamista.

Kirjan ydinajatuksessa, hevosen kanssa ratsastamisessa, on pureksittavaa – olipa sitten aloittelija tai ammattilainen. Asiasisällön ideoinut Marjut Leminen on pitkän linjan hevosalan ammattilainen. Tekstistä vastaa hänen valmennettavansa, ammattikirjoittaja Maria Mäenpää.